suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Turun kaupunki

Myytävät tontit

  • Palvelu
  • Turku
  • Julkinen palvelu

Voit ostaa tai vuokrata tontin Turun kaupungilta. Kaupunki myy ja vuokraa tontteja hakemusten perusteella ja avoimella tarjouskilpailulla. Hakumenettelyssä noudatetaan vyöhykehintoja. Tonttien myynti- ja vuokrahinnat noudattavat vyöhykehintaa, mikä on sidottu vuosittain vuoden alussa ilmoitettuun elinkustannusindeksiin. Tarjouskilpailussa hinta määräytyy korkeimman tarjouksen perusteella.

Toimi näin

  1. Katso vapaita tontteja Turun seudun sähköisessä karttapalvelussa.
  2. Hae haluamaasi tonttia valitsemalla tontin tiedoista ”Hae tonttia”. Voit valita hakemukseesi 1–20 tonttia.
  3. Kun olet valinnut hakemukseesi haluamasi tontit, luo karttapalveluun käyttäjätunnus sivulla olevien ohjeiden mukaisesti.
  4. Jos olet valinnut hakemukseesi useamman kuin yhden tontin, järjestä tontit mieluisuusjärjestykseen. Mieluisuusjärjestystä käytetään vain siinä tapauksessa, että sama hakija olisi saamassa useamman tontin.
  5. Jos hakijoita on useampi, lisää kaikki hakijat hakemukseen toiminnolla "Lisää uusi hakija". Vähintään yhden hakijoista tulee tehdä vahva tunnistautuminen ennen hakemuksen lähettämistä.
  6. Lähetä hakemus. Saat sähköpostivahvistuksen hakemuksen saapumisesta. Voit selata hakemustasi ja seurata sen tilaa viestissä tulleen linkin kautta.
  7. Saat sähköpostiisi ensitiedon hakemuksesi päätöksestä. Virallinen tieto toimitetaan sinulle myöhemmin postitse.

Palvelun toteuttaa

Turun kaupunki

Palvelusta vastaa

Turun kaupunki
Tekstistä vastaa: Turun kaupunki
Päivitetty: 20.12.2023