suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Myrskylän kunta

Myrskylän kunnankirjasto

  • Palvelu
  • Myrskylä
  • Julkinen palvelu

Kirjasto tarjoaa laadukkaat kirjastopalvelut. Tarjolla on muun muassa kirjoja, lehtiä, musiikkia, elokuvia ja e-kirjoja sekä muita aineistoja. Kirjastossa on käytössä langaton verkko sekä tietokone. Kirjastossa järjestetään myös näyttelyitä. Myrskylän kirjasto toimii yhteistyössä naapurikuntien kanssa ja näin on mahdollista lainata myös muiden kuntien kirjastojen aineistoja.

Toimi näin

Kirjastokortin ja henkilökohtaisen PIN-koodin voit hankkia lähimmässä kirjastossa. Kirjasto voi antaa kortin oman kunnan tai oman kirjastoyhteenliittymän aineistojen lainaamista varten.

Kun haet korttia, ota mukaan henkilöllisyystodistus, passi tai poikkeustapauksissa muu viranomaisen antama henkilökortti. Korttia et voi hankkia ilman henkilökohtaista käyntiä. Lapsen kirjastokorttia varten tarvitaan hakemus huoltajalta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kirjastossa voit vierailla vapaasti ja käyttää aineistoja, kuten lehtiä, kirjoja ja digitaalisia aineistoja. sähköisiä lehtiä ja tietokantoja. Lainaamista varten tarvitaan kirjastokortti, jonka numero yhdessä henkilökohtaisen PIN-koodin kanssa toimii tunnisteena käytettäessä sähköisiä palveluja.

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaMyrskylän kunta
Palvelusta vastaaMyrskylän kunta
Alue Myrskylä
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Myrskylän kunta
Päivitetty: 2.9.2020