suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Musiikkikirjasto

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Musiikkikirjaston palveluihin kuuluvat tietopalvelu, erilaiset tapahtumat ja tilaisuudet, musiikkiaiheiset vinkkaukset sekä kirjastoaineiston käyttöön liittyvät opastukset.

Musiikkikirjaston kokoelmiin kuuluu äänitteitä, nuotteja, soitonoppaita, teoriaoppaita, musiikkiaiheista kirjallisuutta, musiikkilehtiä ja musiikkiaiheisia videojulkaisuja. Musiikkikirjaston äänitekokoelma koostuu cd-levyistä, vinyylilevyistä ja kaseteista.

Musiikkikirjaston erikoisuus on PopuLappi-tuoteperhe. PopuLappi-tietokantaan on koottu lappilaisia populaarimusiikin tekijöitä ja teoksia, ja PopuLappi-kokoelma koostuu lappilaisen populaarimusiikin äänitteistä. Lisäksi on olemassa PopuLappi-klubi ja -podcast.

Musiikkikirjastossa käytössäsi on harjoitteluhuone, kuuntelutuoli, tietokoneita ja digitointitila.

Musiikkikirjastossa järjestetään musiikkitapahtumia ja muita tilaisuuksia, kuten levynjulkkareita ja muita konsertteja, Rock Academy -klinikoita, Talking-vinkkauksia sekä etänä muualta välitettäviä tilaisuuksia. Lisäksi musiikkikirjaston tilat mahdollistavat myös muiden tapahtumien järjestämisen.

Musiikkikirjasto sijaitsee Rovaniemen pääkirjaston alakerrassa, jossa voi musiikkiosaston palvelujen lisäksi nauttia oleskelusta ja keskustella musiikista henkilökunnan kanssa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaRovaniemen kaupunki
Palvelusta vastaaRovaniemen kaupunki
Alue Rovaniemi
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 9.2.2021