suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Forssan kaupunki

Museopalvelut

  • Palvelu
  • Forssa
  • Julkinen palvelu

Museo tallentaa ja esittelee Forssan ja ympäristön historiaa esineiden, valokuvien, arkistojen ja aineettoman kulttuuriperinnön kautta. Kulttuurihistoriallisen museon erityispiirteenä on laaja Tekstiiliarkisto, joka käsittää näytteitä Forssassa valmistetusta tekstiilistä 1847-2009. Museo palvelee asiakkaitaan museokohteissa, tapahtumissa ja sähköisten palveluiden kautta. Tärkeimmät kohderyhmät ova ...

Toimi näin

Museo kokoelmiin voit tutustua www.piipunjuurella.fi -palvelussa sekä paikanpäällä sopimalla arkistovierailusta puhelimitse tai sähköpostilla. Museo esittelee kokoelmia ja toimintaansa myös sähköisesti blogin, facebook-sivun, twitterin, pinterestin, instagrammin ja youtuben kautta.

Tausta ja lainsäädäntö

Museotoiminnan tavoitteena on ylläpitää ja vahvistaa väestön ymmärrystä kulttuurista, historiasta ja ympäristöstä. Museot ovat avoimia kaikille.

Museot huolehtivat kulttuuri- ja luonnonperinnön tallentamisesta ja säilyttämisestä tuleville sukupolville. Samoin museot jakavat näyttelyillä ja julkaisuilla tietoa yleisölle sekä harjoittavat tutkimusta ja opetusta.

Palvelun toteuttaa

Forssan kaupunki

Palvelusta vastaa

Forssan kaupunki
Tekstistä vastaa: Forssan kaupunki
Päivitetty: 24.3.2022