suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Mikkelin kaupunki

Mikkelin kaupunginorkesterin konsertit

  • Palvelu
  • Mikkeli
  • Julkinen palvelu

Mikkelin kaupunginorkesteri tarjoaa korkeatasoisia klassisen musiikin konsertteja erilaisille kohdeyleisöille. Kahdentoista jousisoittajan muodostaman ammattiorkesterin kotisali on konsertti- ja kongressitalo Mikaelin Martti Talvela -sali, joka on akustiikaltaan yksi maamme parhaista.

Suomen kolmanneksi vanhimmasta yhtäjaksoisesti toimineesta orkesterista on jalostunut kokoonpano, joka on taiteellisella tasollaan ja ennakkoluulottomalla ohjelmistosuunnittelullaan herättänyt kiinnostusta myös maamme rajojen ulkopuolella. Ohjelmatarjonnan monipuolistamiseksi orkesteri tekee vuosittain yhteistyötä niin paikallisten kuin kansainvälistenkin musiikkitoimijoiden ja ammattiorkesterien kanssa. Orkesteri esiintyy säännöllisesti Saimaa Sinfonietta -nimellä Lappeenrannan kaupunginorkesterin kanssa.

Vierailukonsertit, tilausesiintymiset ja yleisötyö eri kohdeyleisöjen parissa ovat osa orkesterin säännöllistä toimintaa.

Toimi näin

Kaupunginorkesterin konserttilippuja voi ostaa Lippu.fi-palvelusta sekä useista eri myyntipisteistä. Myynnissä on myös kausikortteja. Lisätietoja löytyy kaupunginorkesterin nettisivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Valtaosa kaupunginorkesterin konserteista on maksullisia. Orkesteri tekee kuitenkin säännöllisesti myös ilmaiskonsertteja esimerkiksi kauppakeskus Stellassa.

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaMikkelin kaupunki
Palvelusta vastaaMikkelin kaupunki
Alue Mikkeli
Palvelun kieletsuomi, englanti
Tekstistä vastaa: Mikkelin kaupunki
Päivitetty: 15.7.2021