suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Suomen metsäkeskus

Metsäkeskuksen koulutuspalvelut

  • Palvelu
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Metsäkeskus järjestää monipuolisia koulutuksia metsänomistajille, toimijoille, ammattilaisille, yrittäjille ja muille metsäalasta kiinnostuneille.

Metsäkeskus järjestää koulutuksia koko maassa ja teemme yhteistyötä muiden asiantuntijaorganisaatioiden ja oppilaitosten kanssa. Koulutuksia ja tapahtumia toteutetaan sisätiloissa, maastossa ja verkossa. Sisätiloissa järjestämme esimerkiksi luentoja, s ...

Toimi näin

Tiedot ajankohtaisista koulutuksista löydät koulutuskalenteristamme. Ilmoittaudu koulutuksiin kalenterin kautta.

Koulutuskalenterista löydät myös verkkokoulutukset. Metsäkeskuksen verkkokoulutuksiin osallistumiseksi sinun on rekisteröidyttävä. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, klikkaa linkkiä, jonka näet kurssin ilmoittautumissivulla. Täytä linkistä avautuva rekisteröintilomake ja lähetä se Rekisteröidy-painikkeella. Saat käyttäjätunnukset antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kirjaudu verkkokoulutuspalveluun saamillasi tunnuksilla. Valitse verkkokoulutussivulla haluamasi koulutus Opintojaksot alta. Avaa ja aloita koulutus.

Kenelle ja millä ehdoin

Metsäkeskuksen koulutukset ovat tarkoitettu kaikille metsänomistajille, ammattilaisille ja metsäalasta kiinnostuneille. Koulutukset tarjoavat hyödyllistä tietoa myös metsäsektorin ja siihen läheisesti liittyvien toimialojen (luonnontuote, puutuote, bioenergia jne.) yrityksille, jotka toimivat Suomessa.

Tausta ja lainsäädäntö

Maa- ja metsätalousministeriön asetus Suomen metsäkeskuksen suoritteiden maksullisuudesta vuosina 2021 ja 2022

Palvelun toteuttaa

Suomen metsäkeskus

Palvelusta vastaa

Suomen metsäkeskus
Tekstistä vastaa: Suomen metsäkeskus
Päivitetty: 1.4.2021