suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Matonpesupaikat

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Laukaan kunnalla on matonpesupaikka kirkonkylällä (Pellosniementie 10a) sekä Lievestuoreella (Majaniementie 6a). Paikkojen varustukseen kuuluvat pesualtaat, kuivaustelineet ja mattomankeli. Matot voi jättää telineille kuivumaan omalla vastuulla.

Matonpesupaikat ovat avoinna sääolosuhteista, lähinnä yöpakkasista riippuen toukokuun alkupuolelta loppusyksyyn joka päivä klo 6-22. Yön ajaksi vesi kytkeytyy pois päältä.

Toimi näin

Maksuttomat itsepalveluperiaatteella toimivat matonpesupaikat on tarkoitettu kaikkien yhteiseen käyttöön. Pesupaikoille ei tarvitse varata vuoroa, vaan pesijöiltä edellytetään hyvää yhteishenkeä ja muiden käyttäjien huomioon ottamista. Jokaisen käyttäjän vastuulla on pesemisen jälkeen siivota jälkensä, viedä roskansa pois ja sulkea vesihanat.

Pesupaikat ovat tarkoitettu ainoastaan mattojen pesemistä varten. Autojen, eläinten ym. peseminen on ehdottomasti kielletty. Samoin kiellettyä on mattojen peseminen järvessä ja laiturilla.

Lisätietoja Laukaan matonpesupaikoista löydät verkkosivulta (www.laukaa.fi/palvelut/matonpesupaikat). Lisätietoja saat myös puistomestarilta sekä puutarhurilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLaukaan kunta
Palvelusta vastaaLaukaan kunta
Alue Laukaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 3.12.2021