suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Matkailu Euran kunnan alueella

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Euran kunta
Alue: Eura
Palvelun kielet: suomi, englanti

Eura on ollut vilkas kohtaamis- ja kauppapaikka jo tuhat vuotta sitten ja Eura onkin tunnettu erityisen rikkaasta rautakaudesta. Esihistoriallisissa kohteissamme tutustut muinaisuuteen ja menneisyyden tapoihin värikkäällä tavalla.

Eura on perinteinen ruukkipitäjä ja teollistumisen ajan edelläkävijä. Kauttuan Ruukinpuistossa pääset tutustumaan teollisuushistoriaan ruukkiajan idyllisessä miljöössä. Alueella sijaitsee myös Alvar Aallon suunnittelemia rakennuksia. Lisäksi Kauttuan Ruukinpuisto toimii monipuolisena tapahtumamiljöönä.

Käsityöläisyys ja taide elävät Eurassa vahvoina. Piipahda monissa Eura Käsillä -taiteilijaverkoston myymälöissä ja gallerioissa – ostoksilla tai ihan vain ihailemassa.

Eurassa puhdas luonto on aina lähellä: Säkylän Pyhäjärvi on Lounais-Suomen suurin järvi, ja se on myös yksi Euroopan kalarikkaimmista järvistä. Koskeljärvellä taas pääset nauttimaan luonnon rauhasta, koska sen rannat ovat asumattomia ja lähes luonnontilaisia.

Visit Pyhäjärviseutu -sivustolla pääset tutustumaan seudun (Eura, Säkylä, Yläne) matkailupalveluihin.


Toimi näin

Voit tutustua alueen matkailupaveluihin osoitteessa: https://www.visitpyhajarviseutu.fi/

Jos haluat ryhmänne kanssa tutustua Euraan koulutetun oppaan johdolla, olethan yhteydessä Alasatakunnan oppaisiin. Lisätietoa saat puhelimitse numerosta 050 377 5245 / Kaisa Repo.

Opastusmaksu:

  1. tunti 50 € (+ alv. 24 %)

lisätunnit 40 € (+ alv. 24 %)

vieraskielilisä 10 €/tunti (+ alv. 24 %)

Ryhmäkoko enintään 25 henkilöä (suuremmat ryhmät jaetaan).


Palvelun toteuttaa: 
Euran kunta