suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Maaseutupalvelut

  • Palvelu
  • 8 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Laukaa toimii isäntäkuntana maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueella (YTA), johon kuuluvat Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Laukaa, Luhanka, Muurame, Toivakka ja Uurainen. Laukaan kunnan maaseututoimi huolehtii maaseutuelinkeinoviranomaiselle kuuluvien maaseutuelinkeinoja koskevien asetusten ja päätösten täytäntöönpanosta ja niihin liittyvästä neuvonnasta.

Laukaan maaseutuhallinnon yhteistoiminta-alueella tarjottavia maaseutupalveluja ovat:

  • tukihakemusten vastaanotto, käsittely, hyväksyntä ja maksatus
  • ilmoitukset (esim. petoeläinvahingot, hirvivahingot, yms.)
  • erilaisten maataloushallintoon liittyvien rekisterien ylläpito (mm. eläintenpitopaikkarekisteri, asiakasrekisteri)
  • lausunnot, arvioinnit ja neuvonta (hirvi-, peto- ym. ilmoitusten aiheuttamat arvioinnit sekä hukkakauravalvonnat)
  • kehittäminen (investointituet, hanketoiminta)

Toimi näin

Laukaan kunnan maaseututoimen toimisto sijaitsee Laukaan kirkonkylässä (Laukaan Akro, 2. kerros). Toimisto on avoinna ma-to 8-15.30 ja pe 8-15.00. Maaseututoimella on myös palvelupisteet Hankasalmella, Joutsassa, Jyväskylässä (Korpilahti), Toivakassa ja Uuraisilla. Niissä asiointi on mahdollista maaseutuelinkeinomiehen kanssa etukäteen sovittaessa.

Voit myös soittaa maaseututoimen maaseutuasiamiehille. He ovat erikoistuneet vastaamaan tietyistä palveluista sekä kunnista. Tarvittaessa heiltä saa kuitenkin tietoa kakista maaseututoimen palveluista.

Yhteystiedot ja palvelupisteiden osoitteet, tulostettavat lomakkeet sekä tietoa maaseutupalveluista löydät maaseutupalvelujen verkkosivuilta. Lisätietoja saat myös sähköpostilla (maaseutu@laukaa.fi) ja tarvittaessa voit ottaa yhteyttä myös maaseututoimen johtajaan (040 7328 659).

Maaseututoimi vastaanottaa kaikki sähköisesti lähetetyt asiakirjat, hakemukset ja liitteet pdf-muodossa. Postitusosoite on Laukaan kunta, Maaseututoimi, Kantolantie 10a, 41340 Laukaa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLaukaan kunta
Palvelusta vastaaLaukaan kunta
Alue Hankasalmi, Joutsa, Jyväskylä, Laukaa, Luhanka, Muurame, Toivakka, Uurainen
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 3.12.2021