suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio ELY-keskus

Lupa kalastusmatkailutilaisuuksien järjestämiseen

  • Lupa tai muu velvoite
  • Koko maa poislukien Ahvenanmaa
  • Julkinen palvelu

Kalastusmatkailun toimintaedellytysten turvaamiseksi elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) voi myöntää koko toimialuettaan tai sen osaa koskevan luvan järjestää kalastusmatkailutilaisuuksia, joihin osallistuu enintään kuusi kalastajaa kerrallaan ja joissa harjoitetaan onkimista, pilkkimistä tai viehekalastusta. Kalastusmatkailuyrittäjän on luvan saatuaan suoritettava kalenterivuosi ...

Toimi näin

Täytä tulostettava lomake (Lupahakemus kalastusmatkailutilaisuuksien järjestämiseen) ja lähetä se ELY-keskuksen yleisen asiointilomakkeen liitteenä ELY-keskuksen kirjaamoon. Täytä vuosittain tulostettava raportointilomake (Kalastusoppaan raportointilomake) ja lähetä se ELY-keskuksen yleisen asiointilomakkeen liitteenä ELY-keskuksen kirjaamoon. Voit lähettää lomakkeet myös postitse. ELY-keskusten yhteystiedot löytyvät Asiointi ja yhteystiedot -kohdasta.

Kenelle ja millä ehdoin

ELY-keskus voi asettaa lupaan alueellisia kalastusrajoituksia tai päiväkohtaisia saaliskiintiöitä, jos kalataloudelliset näkökohdat tai alueen kalakantojen tila sitä edellyttävät. ELY-keskus voi peruuttaa luvan, jos luvanhaltija olennaisesti rikkoo asetettuja ehtoja eikä ELY-keskuksen huomautuksesta ja varoituksesta huolimatta lopeta ehtojen rikkomista.


Voimassaoloaika

Lupa on voimassa enintään viisi vuotta.

Palvelun toteuttaa

Varsinais-Suomen ELY-keskus, Pohjois-Savon ELY-keskus, Lapin ELY-keskus

Muut vastuuorganisaatiot

Pohjois-Savon ELY-keskus, Varsinais-Suomen ELY-keskus, Lapin ELY-keskus

Palvelusta vastaa

ELY-keskus
Tekstistä vastaa: ELY-keskus
Päivitetty: 11.1.2024