suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Espoon kaupunki

Lumenvastaanottopaikka

  • Palvelu
  • Espoo
  • Julkinen palvelu

Espoon kaupungilla on lumenvastaanottopaikka Vanttilassa osoitteessa Vanttilantie 9. Aukioloaika ma-su klo 7.00 – 22.00. Kaupungin lumenvastaanottopaikka on tarkoitettu vain yrityksille. Yritysten tulee tehdä lumenajosopimus ennen ajon alkua.

Jos yksityisillä kiinteistöillä on pois ajettavaa lunta, kiinteistön tulee ottaa yhteyttä yrityksiin, jotka tekevät lumenajoa. Esimerkiksi Espoon KTK on s ...

Toimi näin

Kenelle ja millä ehdoin

Käyttöehdot

Liikennöitsijä on velvollinen perehtymään käyttöehtoihin. Hyväksyttyään käyttöehdot liikennöitsijä voi hakea lupaa lumenajoon palveluntarjoajan Espoon, Vantaan ja Helsingin lumenvastaanottopaikoille. Kun palveluntarjoaja hyväksyy hakemuksen, syntyy liikennöitsijän ja palveluntarjoajan välille sopimus.

Liikennöitsijöille on käytössä oma sähköinen palvelu, jonka kautta he rekisteröityvät vastaanottopaikan käyttäjäksi, ylläpitävät ajoneuvotietoja ja raportoivat omat ajonsa. Sähköiseen järjestelmään kirjataan vastaanottotapahtumasta kuormakohtaiset tiedot, jotka toimivat laskutuksen perusteena.

Lisätietoja: Solveig Vakkuri, p. 043 824 9234, solveig.vakkuri@espoo.fi

Järjestelmään kirjautuminen

Liikennöitsijä vie järjestelmään omat ajoneuvonsa ja suorittaa lupahakemuksen. Hakemukset on hyvä tehdä mahdollisimman ajoissa ennen talvikauden alkua, jotta vältytään hakemuskäsittelyn ruuhkautumiselta. Lupahakemusten käsittelyyn menee keskimäärin kolme arkipäivää.

Palvelun toteuttaa

Espoon kaupunki

Palvelusta vastaa

Espoon kaupunki
Tekstistä vastaa: Espoon kaupunki
Päivitetty: 1.4.2024