suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Padasjoen kunta

Lukio-opiskelu

  • Palvelu
  • Padasjoki
  • Julkinen palvelu

Padasjoen lukio toimii Pappilanmäen koulun yhteydessä ja lukion rehtorina toimii Kari Miettinen. Lukiossa on myös aikuislinja. Opiskelijoita lukiossa on 37 ja keskiarvorajaa lukioon ei ole. Padasjoen lukiossa opiskelu on ilmaista. Lukio tarjoaa kaikille opiskelijoilleen käyttönsä oppikirjat, läppärit ja muut materiaalit. Lukiossa on korkeatasoisen perusopetuksen lisäksi tarjolla myös monipuolinen erikoiskurssiohjelma. Kurssitarjontaan kuuluu mm. henkilöauton B-ajokortin teoria- ja ajo-opetus. Pienet opetusryhmät takaavat yksilöllisen ja korkeatasoisen opetuksen.

Lukio-opinnot antavat opiskelijalle valmiudet jatko-opintoihin yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa. Lukio-opiskeluissa rehtori ja opinto-ohjaaja ohjaavat tiiviisti opiskelijoita. Terveydenhoitajan ja psykologin palvelut ovat opiskelijoiden saatavilla ajanvarauksella.

Toimi näin

Lukioon haetaan keväisin toisen asteen yhteishaussa, keskiarvorajaa lukioon ei ole. Lukioon voidaan ottaa opiskelijoita myös kesken lukukauden, tällöin opiskelijaksi ottamisesta päätöksen tekee rehtori. Lukio-opiskelusta lisätietoja opinto-ohjaajalta, Kati Saarinen 044 0529 336 tai rehtorilta, Kari Miettinen 040 8224 172.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Lukio-opinnoissa opetus on ilmaista sekä oppimateriaalit ja kannettvat tietokoneet ovat ilmaisia.

Tausta ja lainsäädäntö

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPadasjoen kunta
Palvelusta vastaaPadasjoen kunta
Alue Padasjoki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Padasjoen kunta
Päivitetty: 5.8.2020