suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Iisalmen kaupunki

Liikuntatilojen ja -alueiden käyttö

  • Palvelu
  • Iisalmi
  • Julkinen palvelu

Iisalmessa liikunnallisen elämäntavan ja terveyden edistämiseen on panostettu vahvasti jo vuosikymmenten ajan. Liikuntatilat ja -alueet mahdollistavat eri liikuntalajien monipuolisen harrastamisen.

Korkeatasoiset ja hyvin hoidetut kentät, hallit, reitit ja radat ovat kaikkien kaupunkilaisten käytettävissä, kun avoimia vuoroja riittää myös seurojen ulkopuolisille käyttäjille.

Liikuntahallin, jäähallin, nuorisotalon ja kaupungin koulujen liikuntasalien iltakäytön vakiovuorojen haku talvikaudelle tulee tehdä vuosittain viimeistään huhtikuun loppuun mennessä erillisellä lomakkeella. Jalkapallohallin vakiovuorojen haku talvikaudelle tulee tehdä lokakuun puoliväliin mennessä. Tarkemmista hakuajoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla.

Huomioitavaa on, että tila on käytössä sen ajan, mille aikavälille hakemuksen / varauksen teet eli otathan jo tilaa varatessasi huomioon, mikäli tarvitset tilan käyttöösi etukäteen mahdollisia järjestelyjä varten.

Toimi näin

Seurat voivat hakea tilojen iltakäytön vakiovuoroja erillisellä Liikuntavuorohakemus -lomakkeella. Muina aikoina tilojen ja alueiden varaustilanteen ja vapaat ajat voi selvittää Timmi -tilanvarausjärjestelmästä. Voit ensin selailla vapaita aikoja haluamassasi liikuntapaikassa ja ottaa sitten yhteyttä tilojen varauksia hoitavaan yhteyshenkilöön. Katso tästä vapaita vuoroja eri liikuntatiloihin: webtimmi.iisalmi.fi

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Tilojen ja alueiden käytöstä peritään Sivistys- ja hyvinvointilautakunnan määräämä vuokra.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaIisalmen kaupunki
Palvelusta vastaaIisalmen kaupunki
Alue Iisalmi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Iisalmen kaupunki
Päivitetty: 4.11.2020