suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Siikaisten kunta

Liikuntapalvelut

  • Palvelu
  • Siikainen
  • Julkinen palvelu

Siikaisten kunnan liikuntapalvelut edistää Siikaisten asukkaiden hyvinvointia tuottamalla liikuntapalveluja. Liikuntalain 10.4./390 mukaisesti kaupungin liikuntapalveluiden tavoitteena on turvata kuntalaisille laadukkaat edellytykset rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja ja edistämällä kuntalaisten liikunnan harrastamista.

Liikuntapalvelut järjestää terveys- ja kuntoliikuntaa omana toimintanaan sekä yhteistyötahojen kanssa eri puolella kuntaa.

Liikuntapalvelut hoitaa tilavaraukset liikuntapalvelujen hallinnoimiin liikunta-alueisiin sekä liikuntatiloihin. Liikuntapalvelujen hallinnoimia liikuntatiloja ovat sisäliikuntapaikat, ulkoliikuntapaikat sekä ulkoilu- ja virkistysalueet. Lisätietoja www.siikainen.fi.

Toimi näin

Liikuntapalveluiden saamiseksi Siikaisten kunnassa on liikuntasalin osalta käytäntö se, että on varattava vuoro liikuntapalvelusta. Liikunta-alueilla ei ole varsinaista varausvuoroja. Isommat ryhmistä tai erillistä tapahtumista on varattava vuoro liikuntapalvelusta.

- Maksullinen kuntosali on pääsääntöisesti ilman varausvuoroja.

Kenelle ja millä ehdoin

Liikuntapalvelussa ei ole ehtoja ja edellytyksiä liikuntapalveluiden saamiseksi. Maksullista liikuntapalveluiden saamiseksi on ainoastaan kuntosalin käyttö. Kuntosalin käyttömaksut maksetaan käteisellä Siikaisten kirjastoon.

Palvelu on maksuton.

Maksullista liikuntapalveluiden saamiseksi on ainoastaan kuntosalin käyttö.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaSiikaisten kunta
Palvelusta vastaaSiikaisten kunta
Alue Siikainen
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Siikaisten kunta
Päivitetty: 3.3.2020