suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Limingan kunta

Liikuntapalvelut

  • Palvelu
  • Liminka
  • Julkinen palvelu

Limingan kuntalaisille on tarjolla monipuolisia liikkumismahdollisuuksia niin itsenäisesti kuin ohjatusti. Ohjattua liikuntaa tarjotaan kunnan oman toiminnan lisäksi urheiluseurojen, yhdistysten, yritysten sekä kansalaisopiston kautta.

Limingan kunnan alueelta löytyy useita kunnan ylläpitämiä liikuntatiloja ja -paikkoja. Kunnan alueelta löytyy kahden urheiluhallin lisäksi kaksi jalkapallotekonurmea, yleisurheilukenttä sekä koulujen ja päiväkotien yhteydessä olevat liikuntasalit. Rantakylän virkistys- ja liikunta-alue tarjoaa yhdessä asutusten lähellä olevien taajamareittien kanssa monipuoliset ulkoilu- ja reittimahdollisuudet niin kesä- kuin talviaikaankin.

Toimi näin

Liikuntatilojen ja -paikkojen yksittäiset vuorovaraukset sekä kunnan hallinnoimien kuntosalien käyttöoikeudet voi tehdä tilavarauksen kautta. Vakiovuoroja liikuntatiloihin ja -paikkoihin on mahdollista hakea kahdesti vuodessa kesäajalle sekä lukuvuoden ajalle. Lukuvuoden aikaisten vakiovuorojen haku on vuosittain toukokuussa ja kesäkauden maalis-huhtikuussa.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Vapaat vuorot 10 €/h (sis.alv.) koulujen pieni sali tai 10 €/ (sis. alv.) lohko isoista saleista. Uuden lajin tullessa kuntaan tarjotaan salivuoroissa kaksi ensimmäistä toimintavuotta maksuttomina. Kuntosalin kausimaksu 30 € (6kk, sis.alv.). Työttömät ja opiskelijat puoleen hintaan. Alle 18-vuotiaiden liikuntaryhmät ja eläkeläiset käyttävät maksutta. Liikuntahallin vuokra ulkopuolisille kaupallisille toimijoille 300€/3 h ja 500 euroa/päivä

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLimingan kunta
Palvelusta vastaaLimingan kunta
Alue Liminka
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Limingan kunta
Päivitetty: 1.4.2021