suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Limingan kunta

Liikuntapalvelut

  • Palvelu
  • Liminka
  • Julkinen palvelu

Kunnan aikuisväestölle on tarjolla monipuolista liikuntaa urheiluseurojen, yhdistysten, yritysten sekä kansalaisopiston kautta. Kunnan tarjoamana ohjattua toimintaa järjestetään liikuntahallin kuntosalissa esim. tiistaisin sekä naisille että miehille omat ryhmänsä. Ikäihmisille ohjattua liikuntaa kuntosalilla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Limingan kunnan ylläpitämiä liikuntapaikkoja ovat Lakeustalon liikuntasali, liikuntahalli, keskusurheilukenttä, jääkiekkorata-tenniskenttäalue, Tupoksen urheilukenttä ja uimapaikka, koulujen pallokentät, Tupoksen yhtenäiskoulujen salit, hiihtoladut/kuntoradat, luistelukentät sekä Rantakylän virkistysalue. Lisäksi ulkokuntolaitteita on keskuspuistossa, Ojanperänkankaalla ja Rantakylän virkistysalueella.

Toimi näin

Limingan kunnan sali- ja kenttävuorot haetaan kaksi kertaa vuodessa. Lukuvuoden vuorot (1.9- 30.5) haetaan huhtikuun loppuun mennessä ja kesän (1.6–31.8) vuorot maaliskuun loppuun mennessä. Vapaat varattavissa olevat vuorot harrasteryhmille ja kuntalaisten yksittäisille vuoroille sähköisen varausjärjestelmän kautta (käyttäjinä esimerkiksi harrasteryhmät, urheiluseurojen vakiovuorojen lisäksi varaamat vuorot, yksittäiset käyttäjät, ym.) .

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Vapaat vuorot 10 €/h (sis.alv.) koulujen pieni sali tai 10 €/ (sis. alv.) lohko isoista saleista. Uuden lajin tullessa kuntaan tarjotaan salivuoroissa kaksi ensimmäistä toimintavuotta maksuttomina. Kuntosalin kausimaksu 30 € (6kk, sis.alv.). Työttömät ja opiskelijat puoleen hintaan. Alle 18-vuotiaiden liikuntaryhmät ja eläkeläiset käyttävät maksutta. Liikuntahallin vuokra ulkopuolisille kaupallisille toimijoille 300€/3 h ja 500 euroa/päivä

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLimingan kunta
Palvelusta vastaaLimingan kunta
Alue Liminka
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Limingan kunta
Päivitetty: 14.9.2020