suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Karvian kunta

Liikuntapalvelut

  • Palvelu
  • Karvia
  • Julkinen palvelu

Liikuntatoimen tehtävänä on suunnitella ja kehittää uusia liikuntapaikkoja. Liikuntatoimi vastaa myös myös liikuntapaikkojen kunnossapidosta sekä koordinoida liikuntapalveluja. Toiminnallisena tavoitteena on kannustaa erilaisin kuntotempauksin kuntalaisia terveysliikunnan pariin ja huolehtimaan omaehtoisesta liikunnasta.

Urheilutalon nykyaikainen kuntosali on varusteltu laadukkailla kuntosalilaitteilla, jotka sopivat kaikenikäisille käyttäjille. Helppokäyttöiset ja turvalliset laitteet käyvät sekä ennaltaehkäisevään terveysliikuntaan että kuntouttavaan toimintaan. Laitteisiin on helppo siirtyä vaikka pyörätuolista.

Käytössä on edelleen palloilusalin vieressä oleva, peruskunnostettu 60 neliön puntti/painonnostosali, jossa voi tehdä voimaharjoittelua vapailla painoilla levytankoja hyväksi käyttäen.

Urheilutalon vanhan osan 450 neliön palloilusali on jaettavissa sähköisesti toimivalla väliverholla kahteen osaan. Isompi osa on suuruudeltaan 300 neliötä ja pienempi alue 150 neliötä. Uudessa osassa on monitoimisali, joka mukautuu moneen pienliikuntalajien käyttöön sekä toimii tarvittaessa myös esittävän taiteen näyttämönä. Tanssiliikuntaa varten salissa on yhdellä seinällä auki käännettävät puolapuupeilit. Saliin on myös rakennettavissa kamppailu-urheilua varten painimatto ja nyrkkeilykehä.

Karviassa on myös monia ulkoliikunta paikkoja sekä pururatoja.

Toimi näin

Saat tilattua kuntosalikortin tai ladattua lisää aikaa kunnanviraston neuvonnasta, liikuntasihteeriltä tai liikuntaneuvojalta. Voit lähettää korttihakemuksen tai lisäyspyynnön myös nettilomakkeella.

Samalla kortilla pääset sekä uuteen kuntosaliin että vanhempaan punttisaliin.

Urheilutalon tilavarauksissa voit ottaa yhteyttä liikuntasihteeriin.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Kuntosalikortit:

  1. vuosi: 50 €

6 kk: 30 €

  1. kk: 10 €

kertamaksu: 2€

ulkopaikkakuntalainen 1 vuosi: 85 €

uusi kortti kadonneen tilalle: 4,30

Maksu käteisellä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKarvian kunta
Palvelusta vastaaKarvian kunta
Alue Karvia
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Karvian kunta
Päivitetty: 31.3.2020