suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Virolahden kunta

Liikuntapalvelut ja liikuntaneuvonta

  • Palvelu
  • 2 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Liikuntatoiminnalla pyritään takaamaan eri väestöryhmien mahdollisuuksia liikkua ja harrastaa liikuntaa sekä ylläpitää ja parantaa fyysistä toimintakykyä. Liikuntamahdollisuuksia lisätään tukemalla kansalais- ja urheiluseuratoimintaa erillisillä avustuksilla.

Liikuntatoimi tarjoaa kuntalaisille liikuntaneuvontapalveluita. Yhteistyössä sosiaali- ja terveystoimen kanssa kehitetään myös ikääntyvien liikuntapalveluita. Yhteistyössä koulujen kanssa toteutetaan Liikkuva koulu -toimintaa ja vastataan myös lasten uimakoulutoiminnan toteutuksesta esikoulu- ja alakouluikäisille. Aikuisväestölle järjestetään kuntosali- ja kyläryhmien ohjauksia. Liikuntapainotteisia tapahtumia ja kampanjoita järjestetään yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Liikuntatoimen alle on perustettu kaikkien toimijoiden käytössä olevat liikunnan palvelusivut tiedottamista varten, www.kaakonkaksikkoliikkuu.fi.

Toimi näin

Lisätietoja nettisivuilta www.virolahti.fi/palvelut/sivistyspalvelut/liikunta tai www.virolahti.fi/palvelut/sivistyspalvelut/vapaa-aika tai vastaavasti www.miehikkala.fi/palvelut/sivistyspalvelut/vapaa-aikapalvelut

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaVirolahden kunta
Palvelusta vastaaVirolahden kunta
Alue Miehikkälä, Virolahti
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Virolahden kunta
Päivitetty: 4.3.2021