suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hangon kaupunki

Liikuntapalvelut

  • Palvelu
  • Hanko
  • Julkinen palvelu

Hangon kaupungin liikuntapalvelut koostuvat liikuntapaikkojen tarjonnasta, liikuntaryhmistä, liikuntaneuvonnasta sekä erityisliikuntatoiminnasta.

Liikuntaryhmätarjonta on suunnattu kaikenikäisille kuntalaisille, osa toteutetaan yhteistyössä järjestöjen ja seurojen kanssa. Liikuntatoimi järjestää mm. kuntosali-, vesiliikunta- ja ulkoliikuntaryhmiä.

Liikuntaneuvonta on maksutonta henkilökohtaista neuvontaa sopivan liikkumisen aloittamiseksi, 18-64-vuotiaille kuntalaisille, joilla on selvästi kohonnut terveysriski, esim. kohonnut verenpaine, verensokeri, kolesteroli tai ylipaino ja joiden liikunta on vähäistä tai hyvin yksipuolista. Saat liikuntaneuvojaltasi tukea ja seurantaa pysyvään ja terveellisempään elämäntapamuutokseen.

Erityisliikunnalla tarkoitetaan sellaisten henkilöiden liikuntaa, joilla on sairauden, vamman tai toimintarajoitteisuuden vuoksi vaikeuksia harrastaa riittävästi liikuntaa ja käyttää yleisiä liikuntapalveluja, tai joille liikunnalla on erityistä terveydellistä ja kuntouttavaa merkitystä.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHangon kaupunki
Palvelusta vastaaHangon kaupunki
Alue Hanko
Palvelun kieletsuomi, ruotsi, englanti
Tekstistä vastaa: Hangon kaupunki
Päivitetty: 7.9.2020