suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Posion kunta

Liikuntapaikat

  • Palvelu
  • Posio
  • Julkinen palvelu

Posiolla ylläpidetään liikuntapaikkoja ympäri vuoden. Posion luonto tarjoaa hienot puitteet liikuntaan. Maastosta löytyy mm. valaistuja kuntoreittejä ja latuja. Lisäksi paikkakunnalla on jäähalli/monitoimihalli, uusi kuntosali, urheilukenttä, skeittiramppi, pesäpallokenttä, beachvolleykenttä ja tenniskenttä. (Frisbeerata ja laskettelu mahdollisuus Kirikeskuksessa matkailuyrittäjän ylläpitämät.) Kelkkareitti ja kelkkauria on kunnan alueella sekä freeriderata yhteismetsän alueelta (yhteismetsän ylläpitämä).

Metsähallituksen Riisitunturin kansallispuisto ja Korouoman kanjoni ovat mahtavia vaellusretkeily kohteita niin kesällä kuin talvellakin ja soveltuvat koko perheelle helpon saavutettavuuden ansiosta.

Toimi näin

Lisätietoja löydät Posion kunnan nettisivuilta seuraavista paikoista.

Karttapalvelu> latujen kunnossapito seuranta. Jäähallin ja kuntosalin kalenterivaraukset. Koko kunnan latukartasto, latuinfo ja ajantasainen lanaustieto.

Kenelle ja millä ehdoin

Posiolla löytyy monipuolisia hiihtomaastoja niin kuntoilijoille kuin kilpailuhenkisillekin. Valaistut reitit avataan kuntoladuille heti lumitilanteen salliessa ja myöhemmin keväällä avataan myös järvilatu Posionjärven jäälle sekä ladut retkeilyreiteille Karitunturiin ja Riisitunturiin.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPosion kunta
Palvelusta vastaaPosion kunta
Alue Posio
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Posion kunta
Päivitetty: 28.1.2021