suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Liikuntapaikat

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Laukaassa voit liikkua monipuolisesti. Laajat ulkoilureitit ja ladut, hoidetut uimarannat ja jääalueet sekä liikuntapuistot ja –salit mahdollistavat liikkumisen kaikkina vuodenaikoina.

Kunnan ylläpitämiä ulkoilureittejä on eri puolilla Laukaata. Hiihtolatuja löytyy yhteensä 250 kilometriä. Osa ulkoilureiteistä on valaistu. Kunnan ylläpitämiä uimarantoja Laukaassa on 21.

Kaikissa Laukaan taajamissa on valaistu pururata sekä sisäliikuntatiloja kuntalaisten ja muidenkin käyttöön. Käyttövuoroja sisäliikuntaan voi vuokrata Sydän-Laukaan, Kirkonkylän, Vihtavuoren ja Tervamäen koulujen liikuntasaleista sekä Leppäveden liikuntahallista.

Myös kuntosali ja liikuntapuisto löytyvät kaikista taajamista. Kuntosaleja voi käyttää niiden aukioloaikana henkilökohtaisella magneettikortilla. Liikuntapuistojen urheilukentille sekä hoidetuille jääalueille voi hakea käyttövuoroja. Taajamien lisäksi minikaukaloita ja luistelualueita sekä urheilukenttiä löytyy myös kyläkouluilta.

Liikuntapaikkojen vuoroista päättää keskitetysti kunnan vapaa-aikatoimi saamiensa hakemusten pohjalta.

Toimi näin

Sisä- tai ulkoliikuntapaikan käyttövuoroa haetaan kirjallisesti. Myös liikuntatilojen käytöstä ilmoitetaan kirjallisesti. Tulostettavat lomakkeet ja hakuohjeet löydät verkkosivulta. Sivulta löydät myös liikuntapaikkojen hinnat, käyttösäännöt ja –vuorot sekä tapahtumista johtuvat salivuoromuutokset.

Toimita liikuntapaikkahakemus sekä käyttöseurantalomake osoitteeseen (Laukaan kunta, Vapaa-aikatoimi, PL 6, 41341 Laukaa). Vapaana olevia käyttövuoroja sekä tilojen vuokrausta voit tiedustella myös vapaa-aikatoimen toimistosta. Vattitoimiston löydät kunnanviraston 2. kerroksesta.

Lisätietoja Laukaan ulko- ja sisäliikuntamahdollisuuksista sekä liikuntapaikoista vastaavien yhteystiedot löydät verkkosivuilta. Karttapalvelusta näet Laukaan ulkoilureitit, liikunta- ja ulkoilupaikat, luistelupaikat sekä uimarannat.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLaukaan kunta
Palvelusta vastaaLaukaan kunta
Alue Laukaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 3.12.2021