suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Liikuntaneuvonta

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Liikuntaneuvonta on maksuton palvelu, jonka tarkoituksena on tukea asiakasta kohti liikunnallisempaa ja terveellisempää elämäntapaa.

Rovaniemen kaupungin liikuntaneuvonta on juuri sinun elämääsi sopivaa, innostavaa, helposti omaksuttavaa ja maksutonta tukea, jotta saisit liikkumisen ja terveelliset elämäntavat osaksi arkeasi. Liikuntaneuvonnassa kukaan ei aseta sinulle liikkumisen vaatimuksia, va ...

Toimi näin

Liikuntaneuvonta on tarkoitettu kutsuntaikäisille, toisen asteen opiskelijoille ja työttömille. Lähetteen voi saada kutsuntojen ennakkoterveystarkastuksen yhteydessä terveydenhuollosta sekä opiskelijoiden tai työttömien terveydenhoitajalta. Voit myös varata ajan itse suoraan liikuntaneuvojalle.

Muut kuntalaiset saavat (16-64 -vuotiaat, joiden BMI on yli 31) puhelimessa tapahtuvaa liikunnan palveluohjausta sekä opastusta kuntosalitoimintaan.

Henkilökohtainen liikuntaneuvonta on pitkäaikainen prosessi ja liikunnan palveluohjaus on lyhytaikainen. Liikunnan palveluohjaus pitää sisällä opastusta liikuntapalveluiden tarjontaan ja liikuntatilojen käyttöön.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on tarkoitettu 16-64 -vuotiaille (BMI yli 31) Rovaniemen kuntalaisille, jotka kokevat tarvitsevansa apua hyvinvointia edistävään ja ylläpitävään toimintaan.

Palvelun toteuttaa

Rovaniemen kaupunki

Palvelusta vastaa

Rovaniemen kaupunki
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 8.2.2023