suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Nokian kaupunki

Liikunta- ja elintapaneuvonta

  • Palvelu
  • Nokia
  • Julkinen palvelu

Liikuntapalvelut järjestää kuntalaisille maksutonta liikunta- ja elintapaneuvontaa, johon voi varata ajan joko yksin, ystävän, perheen tai puolison kanssa. Liikuntaneuvontaan on loppuvuodesta 2014 ollut mahdollista päästä myös liikuntalähetteellä kaupungin terveyspalveluiden kautta. Liikunta- ja elintapaneuvontaa annetaan ajanvarauksella Nokian uimahallilla.

Toimi näin

Liikuntaneuvontaan voit varata ajan puhelimitse tai tiedustella vapaita aikoja sähköpostitse, yhteystiedot löydät sivun oikeasta laidasta. Liikuntaneuvontaan on mahdollista päästä myös lähetteellä Nokian kaupungin terveyspalveluiden kautta. Liikuntaneuvonnan vastaanotto sijaitsee Nokian uimahallilla osoitteessa Välikatu 24. Palvelu sisältää yhdestä kolmeen 45-60 minuutin mittaista käyntiä, asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Ensimmäisellä kerralla kartoitetaan asiakkaan lähtötilanne ja luodaan liikuntasuunnitelma. Seurantakäynneillä liikutaan yhdessä liikuntaneuvojan kanssa tai päivitetään liikuntasuunnitelmaa.

Kenelle ja millä ehdoin

Maksuton liikuntaneuvonta terveytensä kannalta liian vähän liikkuville nokialaisille. Yksilöllisen liikuntaneuvonnan kautta saat tietoa terveyttä edistävästä liikunnasta, ohjatusta ryhmäliikunnasta sekä ulko- ja hyötyliikunnan mahdollisuuksista. Liikunta- ja elintapaneuvonnassa kartoitetaan asiakkaan tilanne sekä laaditaan henkilökohtainen suunnitelma liikunnan lisäämiseksi ja elintapojen parantamiseksi asiakkaan omien toiveiden ja tavoitteiden mukaisesti.

Palvelun toteuttaa

Nokian kaupunki

Palvelusta vastaa

Nokian kaupunki
Tekstistä vastaa: Nokian kaupunki
Päivitetty: 29.5.2023