suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Seinäjoen kaupunki

Liikunta-avustukset

  • Palvelu
  • Seinäjoki
  • Julkinen palvelu

Hyvinvointilautakunnan tehtävänä on johtosäännön mukaan mm. päättää niiden määrärahojen jaosta, jotka kaupungin talousarviossa on varattu paikallisen liikuntatoiminnan tukemiseen. Lautakunta esittää vuosittain kaupungin talousarvioon määrärahan käytettäväksi liikuntajärjestöjen toiminnan tukemiseen.

Avustuksen hakemisessa, hakemusten käsittelyssä, avustusten maksatuksessa ja avustuksen käytön val ...

Toimi näin

Kaikki avustukset haetaan Timmi -järjestelmän kautta.

Ennen kun anomuksia pääsee jättämään pitää ohjelmaan rekisteröityä käyttäjäksi/ organisaation yhteyshenkilöksi.

Jos olet jo rekisteröitynyt käyttäjäksi ohjelmaan (leirit, kurssit, uimakoulut yms.) täytyy käyttöoikeuksia laajentaa, että voi hallinnoida seuran/ yhdistysten anomuksia.

Organisaation yhteyshenkilönä toimiminen vaatii operatiivisen käyttäjän hyväksynnän käyttäjätunnuksille. Ennen hyväksyntää ei anomusta pysty täyttää.

Kenelle ja millä ehdoin

Hakuajat

Toiminta-avustus ja Soveltavan liikunnan kohdeavustus maaliskuun viimeiseen arkipäivään mennessä. Myöhässä tulleita hakemuksia ei hyväksytä.

Muut kohdeavustukset ympäri vuoden.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen. Kunnan tulee muun muassa tukea paikallisia liikuntaseuroja.

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat tiedustella avustuksia toimintaansa sekä esimerkiksi liikuntatapahtumien järjestämiseen siltä kunnalta, jonka alueella ne toimivat.

Palvelun toteuttaa

Seinäjoen kaupunki

Palvelusta vastaa

Seinäjoen kaupunki
Tekstistä vastaa: Seinäjoen kaupunki
Päivitetty: 17.8.2022