suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Uudenkaupungin kaupunki

Liikunnan kansalaistoiminnan tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Uusikaupunki
  • Julkinen palvelu

Liikuntatoiminnan tukemiseksi myönnetään uusikaupunkilaisille yhdistyksille vuosittain liikunnan perusavustusta ja kohdeavustuksia: valmentaja-avustus, kunto- ja terveysliikunta-avustus ja kartantekoavustus.

Toimi näin

Avustusten hakuajat ja ohjeet on määritelty avustuskohtaisissa ohjeissa, jotka löytyvät internetsivuilta.

Kenelle ja millä ehdoin

Avustusta voivat hakea urheilu- ja liikuntaseurat, joiden kotipaikka on Uusikaupunki ja joiden toiminnanpäätarkoituksena on liikuntatoiminnan järjestäminen.

Avustusten hakuajat on määritelty avustuskohtaisissa ohjeissa. Lautakunta jättää myöhästyneet anomukset käsittelemättä. Avustusten maksuajat on selvitetty avustuskohtaisissa ohjeissa.

Avustuksen saaja on velvollinen tekemään selvityksen saamansa avustuksen käytöstä. Ellei avustusta ole käytetty kaupungin avustusohjeiden mukaisesti ja anottuun tarkoitukseen, on avustuksen saaja velvollinen palauttamaan saamansa avustuksen. Avustusten käytön raportointi selviää avustuskohtaisista ohjeista. Avustuksen hakija sitoutuu siihen, että kaupunki on oikeutettu tarkastamaan yhdistyksen tilit ja toiminnan.

Avustusta hakevien on anomusta tehdessään katsottava tarkoin, mitä tietoja avustuslomakkeessa kysytään. Hakija vastaa, että tiedot ovat oikein.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen. Kunnan tulee muun muassa tukea paikallisia liikuntaseuroja.

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat tiedustella avustuksia toimintaansa sekä esimerkiksi liikuntatapahtumien järjestämiseen siltä kunnalta, jonka alueella ne toimivat.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaUudenkaupungin kaupunki
Palvelusta vastaaUudenkaupungin kaupunki
Alue Uusikaupunki
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Uudenkaupungin kaupunki
Päivitetty: 10.12.2019