suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Naantalin kaupunki

Liikunnan kansalaistoiminnan tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Naantali
  • Julkinen palvelu

Naantalin kaupungin kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunta tukee vuosittain liikuntajärjestöjä kohde- ja perusavustuksilla, ohjaajapalkkioilla sekä valmennusapurahoilla.

Lautakunta tukee perusavustuksella yhteisön tai yhdistyksen vuotuista toimintaa. Kun perusavustuksia myönnetään, otetaan huomioon hakijan toiminnan tarkoitus, laatu ja laajuus, hakijan taloudellinen aseman, muualta saatava tuki sekä ...

Toimi näin

  • Perus- ja kohdeavustuksien vuosittainen hakuaika on maaliskuun loppuun asti.
  • Valmennusapurahan vuosittainen hakuaika on maaliskuun loppuun asti. Hakemus on vapaamuotoinen ja se osoitetaan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle.
  • Ohjaajapalkkioiden vuosittainen hakuaika on elokuun loppuun asti. Palkkiota haetaan lomakkeella, jonka voi täyttää tai tulostaa verkkosivuilta tai noutaa kaupungin kaikista palvelupisteistä.

Kenelle ja millä ehdoin

Kaupunki voi myöntää avustuksia liikuntatoimintaa harjoittaville rekisteröidyille yhdistyksille, joiden kotipaikka tai toiminnan kohde on Naantali.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen. Kunnan tulee muun muassa tukea paikallisia liikuntaseuroja.

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat tiedustella avustuksia toimintaansa sekä esimerkiksi liikuntatapahtumien järjestämiseen siltä kunnalta, jonka alueella ne toimivat.

Palvelun toteuttaa

Naantalin kaupunki

Palvelusta vastaa

Naantalin kaupunki
Tekstistä vastaa: Naantalin kaupunki
Päivitetty: 11.11.2022