suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Naantalin kaupunki

Liikunnan kansalaistoiminnan tuki ja avustukset

  • Palvelu
  • Naantali
  • Julkinen palvelu

Naantalin tukee vuosittain liikuntajärjestöjä kohde- ja perusavustuksilla, ohjaajapalkkioilla sekä valmennusapurahoilla.

Perusavustuksella tuetaan yhteisön tai yhdistyksen vuotuista toimintaa. Perusavustuksia myönnettäessä huomioidaan hakijan toiminnan tarkoitus, laatu ja laajuus, hakijan taloudellinen aseman, muualta saatava tuki sekä omatoimisuus varojen hankinnassa.

Kohdeavustukset ovat yksilöityjä avustuksia, jotka on tarkoitettu liikuntatapahtumien järjestämiseen sekä muiden kertaluontoisten tai vakiintumattomien hankkeiden toteuttamiseen.

Valmennusapurahalla tuetaan yksittäisiä nuoria urheilijoita.

Ohjaajapalkkioilla tuetaan alle 20-vuotiaiden urheilijoiden ohjausta.

Toimi näin

  • Perus- ja kohdeavustuksia haetaan vuosittain maaliskuun loppuun mennessä.
  • Valmennusapurahaa haetaan vuosittain maaliskuun loppuun mennessä vapaamuotoisella hakemuksella, joka osoitetaan kulttuuri- ja vapaa-aikalautakunnalle.
  • Ohjaajapalkkioita haetaan vuosittain elokuun loppuun mennessä lomakkeella. Lomakkeen voi täyttää tai tulostaa verkkosivuilta tai noutaa kaupungin kaikista palvelupisteistä.

Kenelle ja millä ehdoin

Kaupunki voi myöntää avustuksia liikuntatoimintaa harjoittaville rekisteröidyille yhdistyksille, joiden kotipaikka tai toiminnan kohde on Naantali.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan tulee edistää kuntalaisten mahdollisuuksia liikunnan harjoittamiseen. Kunnan tulee muun muassa tukea paikallisia liikuntaseuroja.

Liikuntajärjestöt ja -yhdistykset voivat tiedustella avustuksia toimintaansa sekä esimerkiksi liikuntatapahtumien järjestämiseen siltä kunnalta, jonka alueella ne toimivat.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaNaantalin kaupunki, Naantalin kaupunki, Naantalin kaupunki
Palvelusta vastaaNaantalin kaupunki
Alue Naantali
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Naantalin kaupunki
Päivitetty: 17.9.2020