suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Kolarin kunta

Liiketoiminnan kehittämisneuvonta

  • Palvelu
  • Kolari
  • Julkinen palvelu

Tarvitsetko tukea liiketoiminnan kasvuun ja kehittämiseen? Kartoitamme yhdessä yrityksesi nykytilanteen, tavoitteet ja tarpeet. Etsimme vaihtoehtoja kehittämisen ja kasvun tueksi sekä ohjaamme yrityksesi sen tarpeisiin sopivaan kehittämispalveluun.

Toimi näin

Yritystoiminnan kehittämistä miettiessäsi ole yhteydessä Kolarin elinvoimapalveluihin. Palvelua saat myös oman alueen Yritys-Suomi neuvojilta tai Yritys-Suomen valtakunnallisesta puhelinpalvelusta.

Kenelle ja millä ehdoin

Autamme sinua kirkastamaan yrityksesi strategiaa, asemoimaan yrityksesi markkinoilla nykytilanteessa sekä hahmottamaan toimintapolun tavoiteaseman saavuttamiseksi.

Tavoitteenamme on tuottaa ratkaisuja yrityksesi liiketoiminnan ja uusien palveluiden kehittämisen haasteisiin ja strategian hahmottamiseen. Yhdessä voimme optimoida yrityksesi toimintaa tuotekehityksen, tuotannon ja logistiikan näkökulmista. Tavoitteena voi olla myös palveluliiketoiminnan liittäminen yhteen perinteisemmän tuotannon kanssa kilpailukykyiseksi kokonaisuudeksi. Yrityksesi tarpeen mukaan voimme linkittää liiketoiminnan ja palveluiden kehittämisen myös tuotanto- tai tuoteteknologian kehittämiseen. Tällöin nopeutamme uuden teknologian tuomia liiketoimintahyötyjä.

Palvelun toteuttaa

Kolarin kunta

Palvelusta vastaa

Kolarin kunta
Tekstistä vastaa: Kolarin kunta
Päivitetty: 23.5.2021