suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Tervolan kunta

Leikkipuistot

  • Palvelu
  • Tervola
  • Julkinen palvelu

Tervolassa on useita leikkikenttiä, jotka tarjoavat turvallisen ja kehittävän leikkiympäristön lapsille. Perusvarustukseen kuuluvat pääsääntöisesti keinu, monitoimiväline, erilaiset jousivälineet sekä hiekkalaatikko. Katso asuinalueesi lähimmät leikkipaikat ja -puistot Tervolan kunnan verkkosivuilta. Leikkipaikoilla tehdään säännölliset turvatarkastukset, joilla välineiden ja ympäristön turvallisuus varmistetaan. Leikkikentillä ei ole ohjattua tai valvottua toimintaa, joten leikkipuistoissa leikkiminen on käyttäjien omalla vastuulla.

Toimi näin

Pidäthän omalta osaltasi huolta leikkipaikan siisteydestä. Mikäli huomaat korjaustarpeita, ota yhteyttä tekniseen osastoon.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaTervolan kunta
Palvelusta vastaaTervolan kunta
Alue Tervola
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Tervolan kunta
Päivitetty: 15.3.2022