suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laukaan kunta

Leikkipuistot

  • Palvelu
  • Laukaa
  • Julkinen palvelu

Laukaan alueella on 38 kunnan ylläpitämää kaikkien asukkaiden käyttöön tarkoitettua leikkipuistoa. Suurin osa leikkipaikoista sisältää välineitä pienemmille sekä isommille lapsille. Jotkin puistot on suunniteltu tiettyjen erityisryhmien käyttöön. Näitä ovat esimerkiksi Liikennepuisto sekä vanhuksille virikkeitä tarjoava Kaaripuisto.

Laukaan leikkipuistoissa ei ole ohjattua tai valvottua toimintaa, joten niissä leikkiminen on käyttäjien omalla vastuulla. Kunnan puistojen ja yleisten alueiden yksikkö huolehtii leikkipuistojen kunnossapidosta ja leikkivälineiden turvallisuudesta. Leikkipuistoissa ei ole talvikunnossapitoa.

Toimi näin

Lisätietoja Laukaan leikkipuistoista löydät verkkosivulta. Lisätietoja saat myös puistomestarilta sekä puutarhurilta.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLaukaan kunta
Palvelusta vastaaLaukaan kunta
Alue Laukaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Laukaan kunta
Päivitetty: 3.12.2021