suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laihian kunta

Leikkipuistot

  • Palvelu
  • Laihia
  • Julkinen palvelu

Leikkipuistot tarjoavat turvallisen ajanviettopaikan ja mielekästä tekemistä lapsiperheille ja koululaisille. Kunnan hoidossa on useita yleisiä leikkipuistoja sekä koulun tai päiväkodin piha-alueella sijaitsevia leikkipuistoja. Tekniset palvelut vastaa koulujen ja päiväkotien piha-alueilla sijaitsevien leikkipuistojen ja liikuntatoimi yleisten leikkipuistojen kehittämisestä, kunnosta ja saneeraust ...

Toimi näin

Leikkipuistot ovat vapaasti käytettävissä. Pidäthän omalta osaltasi huolta leikkipaikan siisteydestä. Laihian kunnan kotisivuilla olevalla palautelomakkeella voit tehdä ilmoituksen rikkoutuneista leikkivälineistä tai muista turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.

Palvelun toteuttaa

Laihian kunta

Palvelusta vastaa

Laihian kunta
Tekstistä vastaa: Laihian kunta
Päivitetty: 27.2.2024