suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Laihian kunta

Leikkipuistot

  • Palvelu
  • Laihia
  • Julkinen palvelu

Leikkipuistot tarjoavat turvallisen ajanviettopaikan ja mielekästä tekemistä lapsiperheille ja koululaisille. Kunnan hoidossa on useita yleisiä leikkipuistoja sekä koulun tai päiväkodin piha-alueella sijaitsevia leikkipuistoja. Tekninen ja vapaa-aikatoimi vastaavat leikkipuistojen kehittämisestä, kunnosta ja saneeraustarpeista.

Laihian väkiluku kasvaa ja sen myötä asutus laajenee. Tämä vaikuttaa olennaisesti myös leikkipuistojen kysyntään ja tarjontaan. Uusien asuntoalueiden suunnitteluvaiheessa otetaan myös paremmin huomioon leikkikenttäsuunnittelu ja sen kehittämistarpeet. Tätä kautta pystytään hyödyntämään alueiden puisto-, metsä- ja muut virkistysalueet varsin tehokkaaseen käyttöön.

Toimi näin

Leikkipuistot ovat vapaasti käytettävissä. Pidäthän omalta osaltasi huolta leikkipaikan siisteydestä. Laihian kunnan kotisivuilla on yhteystiedot, joihin voit tehdä ilmoituksen rikkoutuneista leikkivälineistä tai muista turvallisuuteen liittyvistä asioista.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLaihian kunta
Palvelusta vastaaLaihian kunta
Alue Laihia
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Laihian kunta
Päivitetty: 23.6.2020