suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Leikkipuistot

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Keuruun kaupunki
Alue: Keuruu
Palvelun kieli: suomi

Keuruun kaupungin alueella on yhteensä 22 leikkipuistoa. Leikkipuistot tarjoavat turvallisen ja kehittävän leikkiympäristön lapsille.

Suurin osa Keuruun leikkipuistoista on pieniä korttelileikkipaikkoja, mukaan lukien Kurkisaaren perhepuisto sekä Nyyssänniemen ja Ketvelniemen lähiliikuntapaikat. Korttelipuistojen varustuksessa on huomioitu monipuolinen käyttäjäkunta ja eri-ikäiset käyttäjät. Lähiliikuntapaikoissa ja perhepuistossa varustukseen voi kuulua myös talviliukumäki ja kuntoiluvälineitä.

Päiväkotien ja koulujen pihoissa leikkivälineet on suunniteltu käyttäjäryhmien mukaan ja ne ovat ilta-aikaan myös ulkopuolisten käyttäjien saatavilla.

Keuruun kaupungin leikkipaikoilla suoritetaan säännölliset turvatarkastukset, jolloin leikkivälineiden ja leikkiympäristön turvallisuus varmennetaan.


Toimi näin

Leikkipuistot ovat kaikille vapaasti käytettävissä. Pidäthän omalta osaltasi huolta, että leikkipuistot pysyvät siisteinä. Keuruun kaupungin verkkosivuilta löytyy palaute- ja palvelunumerot, joihin voit tehdä ilmoituksen rikkoutuneista leikkivälineistä ja turvallisuuteen liittyvistä asioista.


Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.


Palvelun toteuttaa: 
Keuruun kaupunki