suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Palvelu

Leikkipuistot

Miten asioin tässä palvelussa?

Katso tähän palveluun liittyvät sähköiset asiointikanavat, puhelinpalvelut sekä palvelupaikat.
Vastuuorganisaatio: Kankaanpään kaupunki
Alue: Kankaanpää
Palvelun kieli: suomi

Kankaanpäässä koko kaupungin alueella on yhteensä 23 yleistä leikkipaikkaa. Leikkipaikat tarjoavat turvallisen ja kehittävän leikkiympäristön lapsille.

Leikkipaikoilla tehdään säännölliset turvatarkastukset, joilla välineiden ja ympäristön turvallisuus varmistetaan. Kaupungin leikkipuistoista vastaa tekninen keskus.

Kaupungin leikkipuistoja on sijoitettu eri puolelle kaupunkia puistoihin ja asuinalueille. Lisäksi leikkialueita on koulujen piha-alueilla.


Toimi näin

Leikkipuistot ovat vapaasti käytettävissä. Pidäthän omalta osaltasi huolta leikkipaikan siisteydestä. Rikkoutuneista leikkivälineistä tai muista turvallisuuteen liittyvistä asioista voi ilmoittaa kaupungin vikapäivystykseen. Kunnalliset leikkikentät kuuluvat kuluttujaturvallisuuslainsäädännön ja TUKES:in (Turvallisuus- ja kemikaaliviraston) valvonnan piiriin.


Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.


Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.


Palvelun toteuttaa: 
Kankaanpään kaupunki