suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Raahen kaupunki

Leikkipuistot ja liikennepuisto

  • Palvelu
  • Raahe
  • Julkinen palvelu

Raahessa on noin 40 kaupungin ylläpitämää leikkipuistoa, joista neljä sijaitsee Vihannissa. Raahen leikkipuistot ovat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Leikkipuistoista löytyy välineitä eri-ikäisille lapsille. Laitteita ovat mm. keinut, liukumäet, kiipeilytelineet ja parkour-välineet. Leikkivälineiden lisäksi leikkipuistoissa saattaa olla liikuntavälineitä, nurmialueita ja ...

Toimi näin

Katso leikkipuistojen sijainnit Raahen kaupungin verkkosivuston kartasta. Jos havaitset leikkipuistossa tai sen välineissä huomautettavaa, tee vikailmoitus puhelimitse, sähköpostitse tai kaupungin verkkolomakkeen kautta. Voit antaa myös palautetta leikkipuistoista samoilla keinoilla. Hätätapauksessa löydät puiston pelastusosoitteen leikkipuiston tiedotetaulusta.

Kenelle ja millä ehdoin

Leikkipuistot ovat vapaasti jokaisen käytettävissä. Liikennepuisto on tarkoitettu alle 12-vuotiaille lapsille. Alle 8-vuotiaat lapset voivat käyttää liikennepuistoa vain vanhempien seurassa.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.

Palvelun toteuttaa

Raahen kaupunki

Palvelusta vastaa

Raahen kaupunki
Tekstistä vastaa: Raahen kaupunki
Päivitetty: 10.11.2022