suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hattulan kunta

Leikkipuistot

  • Palvelu
  • Hattula
  • Julkinen palvelu

Hattulan leikkipuistot tarjoavat puistojen peruspalveluita lapsille ja toimivat samalla myös sosiaalisina kohtaamispaikkoina aikuisille. Kunnassa on kaikkiaan 13 leikkipuistoa, Parolassa kahdeksan, Katinalassa kaksi sekä puistot Kettumäessä, Pappilanniemessä ja Poransaaressa. Lisäksi koulujen piha-alueet ovat vapaasti kuntalaisten käytössä kouluajan ulkopuolella. Puistoissa ei ole kunnan järjestämää leikkitoimintaa.

Leikkipuistojen ja leikkivälineiden kunto ja turvallisuus tarkastetaan säännöllisesti. Niiden kunnossapidosta ja tarvittavista korjauksista vastaa kunnan tekninen toimi.

Toimi näin

Lähimmän leikkipuiston sijainnin voit kysyä kunnan teknisestä toimesta. Sinne kannattaa myös ilmoittaa, jos havaitset puutteita leikkipuiston kunnossa tai siisteydessä tai jos esimerkiksi jokin leikkiväline on mennyt rikki.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHattulan kunta
Palvelusta vastaaHattulan kunta
Alue Hattula
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Hattulan kunta
Päivitetty: 9.1.2020