suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lahden kaupunki

Lasten kulttuuripalvelut

  • Palvelu
  • Lahti
  • Julkinen palvelu

Lastenkulttuurikeskus Efekti Lastenkulttuurikeskus Efekti on kahdeksan Päijät-Hämeen kunnan alueella toimiva lastenkulttuurikeskus. Efekti tarjoaa kouluille ja päiväkodeille maksuttomia kulttuurivierailuja, joiden tehtävä on tukea koulujen taide- ja kulttuurikasvatusta. Efekti kuuluu valtakunnalliseen Lastenkulttuurikeskusten liittoon.

Lahden Lasten Talvikarnevaalit

Lahden Lasten Talvikarnevaalit on yksi Suomen perinteikkäimmistä ja suurimmista lastenfestivaaleista. Lähes kolme viikkoa kestävä lastenkulttuurin festivaali on laajan yhteistyöverkoston voimin rakennettu tapahtuma, jossa pääkohderyhmä on lapset ja nuoret niin yleisönä, osallistujina kuin esiintyjinäkin.

Kulttuuriohjelma

Lahden kaupungin perusopetuksen oppilaat pääsevät tutustumaan kaupungin kulttuuritarjontaan perusopetuksen Kulttuuriohjelman myötä. Jokaisella luokka-asteella on vuosittain oma kohteensa. Perusopetuksen aikana tulevat tutuiksi kaupunginmuseon eri museot, Sinfonia Lahden konsertit, kirjasto, Kaupunginteatteri ja Nuorisoteatteri sekä muotoilu. Lahden Kesänäyttämö Lahden kaupunki on tarjonnut nuorille kesätyömahdollisuuden teatterin parissa jo yli 20. vuoden ajan. Lahden Kesänäyttämön ensimmäinen produktio oli Falskisti vaan! vuonna 1995. Kesän 2017 esityksenä nähdään Uppo-Nalle -musiikkinäytelmä.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLahden kaupunki
Palvelusta vastaaLahden kaupunki
Alue Lahti
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Lahden kaupunki
Päivitetty: 18.11.2019