suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Jyväskylän kaupunki

Lasten ja nuorten liikunta

  • Palvelu
  • Jyväskylä
  • Julkinen palvelu

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut edistää Jyväskylän asukkaiden hyvinvointia tuottamalla liikuntapalveluja. Liikuntalain (390/2015) mukaisesti kaupungin liikuntapalveluiden tavoitteena on turvata kuntalaisille laadukkaat edellytykset rakentamalla ja ylläpitämällä liikuntapaikkoja ja edistämällä kuntalaisten liikunnan harrastamista.

Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelut tarjoaa lapsille ja nuorille liikunnallista toimintaa yhteistyössä paikallisten urheiluseurojen ja muiden toimijoiden kanssa ympäri kaupunkia. 9-12-vuotiaille lapsille ja heidän perheilleen on tarjolla maksuttomia LiikuntaVeturin liikuntaryhmiä ja 13-19-vuotiaille nuorille LiikuntaLaturin maksuttomia liikuntaryhmiä. Tarjolla on myös maksutonta liikuntaneuvontaa sekä monipuolisesti soveltavan liikunnan ryhmiä ja uimaopetusta.

Toimi näin

Tarkemmat tiedot Jyväskylän kaupungin liikuntapalvelujen järjestämistä lasten ja nuorten liikunnan ryhmistä sekä ryhmien ilmoittautumisohjeet löytyvät palvelun verkkosivuilta osoitteesta https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/liikkumaan-ohjatusti-ja-omatoimisesti/lasten-ja-nuorten-liikunta

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelun piiriin kuuluvat jyväskyläläiset lapset ja nuoret.

Palvelu on maksuton.

Lasten ja nuorten liikuntapalvelut ovat pääosin maksuttomia, mutta myös maksullisia palveluja, kuten uimaopetus, on olemassa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaJyväskylän kaupunki
Palvelusta vastaaJyväskylän kaupunki
Alue Jyväskylä
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Jyväskylän kaupunki
Päivitetty: 26.1.2022