suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Vantaan kaupunki

Lapsiperheiden avoimet kohtaamispaikat

  • Palvelu
  • Vantaa
  • Julkinen palvelu

Kohtaamispaikka on kaikille lapsiperheille tarkoitettu yhteinen tila, jonne on helppo ja mukava tulla. Kohtaamispaikassa voi tavata esimerkiksi Vantaan kaupungin monipuolisten lapsiperheiden palveluiden lisäksi järjestöjen työntekijöitä sekä vapaaehtoisia.

Toiminta on maksutonta eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Toiminta perustuu aktiiviseen yhdessäoloon, jossa vanhemmat itse huolehtivat lapsistaan. Toiminnan sisältö muotoutuu vanhempien esittämien toiveiden pohjalta ja henkilökunnan kanssa yhdessä toteuttaen.

Lapset osallistuvat avoimen kohtaamispaikan toimintaan

yhdessä vanhempiensa tai muun läheisen kanssa. Toiminta sisältää vapaata yhdessäoloa ja leikkimistä sekä esimerkiksi taito- ja taideaiheita, musiikkia, liikuntaa ja retkiä. Paikan päällä on nähtävillä tarkempi viikko- ja kuukausiohjelma siitä, mitä kulloinkin on luvassa. Osa avoimista kohtaamispaikoista löytyy myös Facebookista. Vanhemmilla on myös mahdollisuus saada tukea ja keskustella kasvatuksesta, lapsen kehityksestä ja lapsiperheen arjesta.

Avointen kohtaamispaikkojen yhteydessä voi toimia myös pienten lasten maksuttomia kerhoja. Lisätietoja toiminnasta saat soittamalla toiminnan järjestäjille.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaVantaan kaupunki
Palvelusta vastaaVantaan kaupunki
Alue Vantaa
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Vantaan kaupunki
Päivitetty: 24.6.2022