suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Lahden kaupunki

Lahden kaupunginteatteri

  • Palvelu
  • 9 kuntaa
  • Julkinen palvelu

Lahden kaupunginteatteri on yksi Lahden keskeisimmistä vetovoimatekijöistä tuottaen monipuolista ja taiteellisesti korkeatasoista ohjelmistoa kaikenikäisille useita esityksiä viikoittain.

Lippujen osto onnistuu paikkavarauksineen helpoimmin kaupunginteatterin verkkosivuilta tai Lippupisteen verkkokaupasta. Lipunmyynnistä voi ostaa lippuja teatteriesityksiin ja tehdä ennakkovarauksia. Lipunmyynti tarjoaa palvelua myös puhelimitse. Lippujen osto onnistuu myös Lippupisteen palvelupisteistä sekä R-kioskeista.

Ryhmämyynnistä on mahdollisuus tiedustella ryhmäetuja 15 henkilön ja suuremmille ryhmille.

Väliaikatarjoilun tilaukset teet kätevimmin nettivarauksena teatterin verkkosivuilta tai soittamalla palvelunumeroon. Nettivaraukset tulee tehdä 3 vuorokautta ennen esitystä.

Kun haluatte järjestää tilaisuuden aivan "oman väen" kesken, antaa teatteritalo upeat puitteet tilaisuudellenne.

Tilausnäytäntöjen yhteyteen voitte järjestää myös omaa ohjelmaa kuten puheita, ansiomerkkien jakoa, kahvitarjoilua jne.

Teatteritalo tarjoaa upeat puitteet erilaisten kokousten, konferenssien ja konserttien järjestämiseen. Käytettävissä on myös viihtyisät aulatilat pienten ja suurten juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Teatterin lämpiöön ja saleihin on esteetön kulkumahdollisuus. Kaikissa on saleissa pyörätuolipaikkoja. Juhani salissa on käytössä induktiosilmukka.

Esittelemme teatteria sovitusti ryhmille (min 10 hlöä) harjoitus- ja näytösaikojen ulkopuolella pääasiassa arkisin. Teatteriesittelyn yhteydessä pienille ryhmille voidaan esitellä Lahden kaupunginteatterin tiloja ja toimintaa. Sopimuksen mukaan voidaan järjestää tutustuminen mm. asusteiden ja lavasteiden valmistukseen.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLahden kaupunki
Palvelusta vastaaLahden kaupunki
Alue Asikkala, Hartola, Heinola, Hollola, Kärkölä, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Lahden kaupunki
Päivitetty: 4.3.2020