suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Liedon kunta

Kuntouttava työtoiminta

  • Palvelu
  • Lieto
  • Julkinen palvelu

Työllistämispalvelut tarjoaa henkilökohtaista työllistymistä tukevaa ohjausta.

Työllistämispalveluiden kautta on mahdollista päästä kuntouttavaan työtoimintaan Kisällin työpajalle ja sen ulkopuolelle. Kisällin työpajoilla on mahdollisuus monipuoliseen työn tekemiseen ja opintojen suorittamiseen osana työtä. Kisällissä tehdään muun muassa keittiö-, siivous-, myynti-, asiakaspalvelu-, kuljetus-, puu-, kädentaito- ja rakennustöitä sekä polkupyörä- ja pienkonekorjausta. Näiden lisäksi tarjolla on kierrätystoimintaamme liittyvää sähkö- ja elektroniikkalaitteiden huolto-, testaus- ja purkutyötä.

Toimi näin

Ota yhteys TE-palveluiden asiantuntijaan tai Kisällin yksilövalmentajiin.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat olleet työttömyyden tai muun syyn takia pitkään poissa työmarkkinoilta. Toiminnan tarkoitus on parantaa osallistujien työllistymis- tai kouluttautumismahdollisuuksia.

Kuntouttava työtoiminta vahvistaa osallistujien työ- ja toimintakykyä sekä arjen- ja elämänhallintaa. Osallistujat eivät ole työ- tai virkasuhteessa toiminnan järjestäjään. Työtoiminnasta maksetaan osallistujalle päivittäinen korvaus. Kunnan viranomaiset laativat osallistujan kanssa yhteistyössä aktivointisuunnitelman, jonka toteutumista seurataan.

Kunta järjestää toiminnan yhteistyössä työ- ja elinkeinotoimiston kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaLiedon kunta
Palvelusta vastaaLiedon kunta
Alue Lieto
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Liedon kunta
Päivitetty: 23.2.2022