suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Konneveden kunta

Kuntosalipalvelut

  • Palvelu
  • Konnevesi
  • Julkinen palvelu

Konneveden uusi kuntosali sijaitsee Lapunmäen koululla osoitteessa Sirkantie 6. Sali on avoinna joka päivä klo 7-21. Sali on kuntalaisten ja vapaa-ajan asukkaiden käytössä.

Kuntosalille mennään alakoulun ovesta leikkitelineiden takaa. Ulkokengät jätetään hyllyihin heti sisään tullessa. Avaimilla pääsee sisääntulokäytävällä oleviin miesten ja naisten pukuhuoneisiin. Pukuhuoneissa ei toistaiseksi vielä ole lukittavia kaappeja.

Kuntosalilla kaikki ovat samanarvoisia. Jokaisen vastuulla on, että salilla on kaikille miellyttävää ja turvallista harjoitella. Yhteiseen hyvään puhalletaan myös pitämällä kuntosali ja pukuhuoneet siisteinä. Jos jokin laite menee rikki, ilmoita siitä vapaa-aikasihteeri Vesa Jämsenille (0400 646 495) tai liikunnanohjaaja Johan Österbergille (040 7482093). Rikkinäisia laitteita ei saa käyttää turvallisuussyistä!

Salilta löydät ohjeet kuntosalilaitteiden käyttöön, samoin yleiset järjestyssäännöt. Voit lukea järjestyssäännöt myös täältä: http://www.konnevesi.fi/uploads/KUNTOSALI.pdf

Toimi näin

Kausikortit ja avainpantit lunastetaan kunnantalon neuvonnasta, Kauppatie 25. Maksun jälkeen Sinulle teetetään oma avain, jonka voit noutaa kunnantalolta. Yksittäiset käynnit maksetaan matkahuoltoon, osoite Asemakatu 3, mistä saat myös avaimen kuntosalille. Palauta treenin jälkeen avain matkahuoltoon.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksullinen.

Kertakäynti: 3 euroa

Kausikortit: 6 kuukautta 70 euroa ja 12 kuukautta 135 euroa. Avainpantti 30 euroa.

Seniorit 65+ voivat käyttää kuntosalia maksutta. Avainpantti 30 euroa. Ohjatuissa ryhmissä panttia ei tarvita.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKonneveden kunta
Palvelusta vastaaKonneveden kunta
Alue Konnevesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Konneveden kunta
Päivitetty: 19.3.2020