suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Pomarkun kunta

Kuntoilu ja voimailu

  • Palvelu
  • Pomarkku
  • Julkinen palvelu

Halli tarjoaa laajat mahdollisuudet ja nykyaikaiset tilat harrastaa liikuntaa; sisäpalloilusali, aerobic-sali sekä kuntosali laitteineen. Kuntosalissa treenaat laadukkailla ja turvallisilla DAVID- kuntosalilaitteilla. Valikoimastamme löytyy mm. kuntopyörät, crosstraineri, soutulaite sekä DAVID CoreZone selkä- ja vatsalihaslaitteet. Monitoimitalossa on mahdollisuus mm. seuraaviin lajeihin: kuntosalitreenit, ryhmäliikunta, salibandy, lento- ja sulkapallo, tennis sekä lyöntipressu pesäpalloilijoille.

Toimi näin

Kuntosalin käyttäjä voi ladata sähköiseen kulkuavaimeen aikaa Kulkuri-nettikauppasivun kautta tai vierailemalla kunnanviraston neuvonnassa. Neuvonnassa asioidessa suosimme pankkikorttimaksuja. Liikuntaseteleillä (Tyky ja Smartum) voi myös maksaa kuntosalikortin mutta ei avainmaksua.

Kenelle ja millä ehdoin

Sähköisen avaimen ostavat kuntosalikortin käyttäjät ja salien vuoroja varanneet seurojen/ryhmien jäsenet eli kaikki monitoimihallia käyttävät 7v täyttäneet. Valtakirjalla avaimen voi hakea kuka vaan täysi-ikäinen henkilöllisyytensä todistanut henkilö. Lisäksi valtakirjalla voi hakea avaimeen lisäaikaa. Valtakirjan voi osoittaa kenelle vain täysi-ikäiselle henkilölle (ei tarvitse olla sukulainen). Valtakirjan esittäjän on tarvittaessa todistettava henkilöllisyytensä.

Kuntosalin ikäraja on 15 v.

Palvelu on maksullinen.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaPomarkun kunta
Palvelusta vastaaPomarkun kunta
Alue Pomarkku
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Pomarkun kunta
Päivitetty: 8.10.2019