suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Petäjäveden kunta

Kunnan vuokra-asunnot Petäjävesi

  • Palvelu
  • Petäjävesi
  • Julkinen palvelu

Petäjäveden kunnan vuokra-asuntojen vuokrauksen ja isännöinnin hoitaa Realia Management Oy. Mikäli haluat tiedustella kunnan alueella olevista vapaista vuokra-asunnoista ja niiden isännöinnistä, ota yhteyttä Realia Management Oy:n toimistoon puh. 010 228 5555 (vuokra-asiat) ja isännöinnin osalta puh. 010 228 5387.

Toimi näin

Hae vuokra-asuntoa ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella Realia Management Oy:n verkkosivuilla https://hakemus.tampuuri.fi/realiahakemus TAI Petäjäveden kunnan verkkosivuilta kohdasta 'Asuminen '.

Kenelle ja millä ehdoin

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua millään tavalla.

Tausta ja lainsäädäntö

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Perustiedot

Palvelusta vastaaPetäjäveden kunta
Alue Petäjävesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Petäjäveden kunta
Päivitetty: 27.5.2021