suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Petäjäveden kunta

Kunnan vuokra-asunnot Petäjävesi

  • Palvelu
  • Petäjävesi
  • Julkinen palvelu

Petäjäveden kunnan vuokra-asuntojen vuokrauksen hoitaa Retta asuntovuokraus. Vuokra-asuntojen isännöinnin hoitaa Retta Management Oy. Vuokra-asuntotiedustelut voit tehdä Retta asiakaspalvelunumerosta puh. 010 228 2057.

Toimi näin

Hae vuokra-asuntoa ensisijaisesti Rettam sähköisellä hakemuksella https://hakemus.tampuuri.fi/retta/ . Sähköisen hakemuksen linkki sekä muut yhteystiedot löydät myös Petäjäveden kunnan verkkosivuilta kohdasta 'Asuminen '.

Kenelle ja millä ehdoin

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua millään tavalla.

Tausta ja lainsäädäntö

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Asunto-olojen kehittämisen tarkoituksena on turvata kuntalaisille mahdollisuus kohtuulliseen asumiseen. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Palvelusta vastaa

Petäjäveden kunta
Tekstistä vastaa: Petäjäveden kunta
Päivitetty: 1.12.2023