suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Petäjäveden kunta

Kunnan vuokra-asunnot Petäjävesi

  • Palvelu
  • Petäjävesi
  • Julkinen palvelu

Petäjäveden kunnan vuokra-asuntojen vuokrauksen ja isännöinnin hoitaa Colliers International Finland Oy. Mikäli haluat tiedustella kunnan alueella olevista vapaista vuokra-asunnoista ja niiden isännöinnistä, ota yhteyttä Colliers International Finland Oy:n Jyväskylän toimistoon, Heli Kotro 020 177 4424 (vuokra-asiat) ja Petri Kauppinen 020 1774443 (isännöinti).

Toimi näin

Hae vuokra-asuntoa ensisijaisesti sähköisellä hakemuksella Colliers International Finland Oy verkkosivuilla www.ovenia.fi/asunnot TAI Petäjäveden kunnan verkkosivuilta kohdasta 'Asuminen '. Voit myös täyttää ja tulostaa paperisen lomakkeen Colliersin verkkosivuilla tai kunnan verkkosivuilta ja toimittaa sen Colliers International Finland Oy:lle osoitteeseen Lyseonkatu 4, 40100 Jyväskylä. Lomakkeita on saatavilla myös kunnan yhteispalvelupisteestä.

Kenelle ja millä ehdoin

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Hakemuksen täyttäminen ei velvoita sinua millään tavalla.

Tausta ja lainsäädäntö

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Perustiedot

Palvelusta vastaaPetäjäveden kunta
Alue Petäjävesi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Petäjäveden kunta
Päivitetty: 27.5.2019