suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Marttilan kunta

Kunnan vuokra-asunnot

  • Palvelu
  • Marttila
  • Julkinen palvelu

Marttilan kunnan vuokra-asunnot sijaitsevat kunnan keskustassa. Vuokravakuus on vanhustentaloja lukuunottamatta 1 kk:n vuokra, joka palautetaan asiakkaalle edellyttäen, että kaikki vuokrat on maksettu ja asunto luovutettu kunnalle asianmukaisessa kunnossa.

Toimi näin

Vuokra-asuntoa haetaan erillisellä hakulomakkeella, joka toimitetaan osoitteeseen Marttilan kunta, Härkätie 773, 21490 MARTTILA.

  • Tiedustelut vapaista vuokra-asunnoista hallintojohtaja Heini Luoma, puh. 044-7449 210.

Kenelle ja millä ehdoin

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Tausta ja lainsäädäntö

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Perustiedot

Palvelusta vastaaMarttilan kunta
Palvelun toteuttaaMarttilan kunta
Alue Marttila
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Marttilan kunta
Päivitetty: 28.1.2019