suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hämeenkyrön kunta

Kunnan vuokra-asunnot

  • Palvelu
  • Hämeenkyrö
  • Julkinen palvelu

Hämeenkyrön kunnan vuokra-asuntoja hoitaa Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy, isännöitsijät Emma Hemilä ja Johanna Vihersaari. Isännöintipäivystys on tiistaisin kello 14-16 kunnantalon asiointipisteessä, käyntiosoite Härkikuja 7, ovi C.

Postia voi jättää myös kunnantalolla olevaan asiointipisteeseen. Myös asuntohakemukset voi palauttaa kunnan asiointipisteeseen.

Toimi näin

Ota yhteyttä:

isännöitsijä, Kiinteistö-Tahkola Tampere Oy

Emma Hemilä

Isännöintipäivystys on tiistaisin kello 14-16 kunnantalon asiointipisteessä, Härkikuja 7.

p. 0207 480 029

Johanna Vihersaari

Isännöintipäivystys on tiistaisin kello 14-16 kunnantalon asiointipisteessä, Härkikuja 7.

p. 0207 488 367

Kenelle ja millä ehdoin

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Tausta ja lainsäädäntö

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Asunto-olojen kehittämisen tarkoituksena on turvata kuntalaisille mahdollisuus kohtuulliseen asumiseen. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Palvelun toteuttaa

Hämeenkyrön kunta

Palvelusta vastaa

Hämeenkyrön kunta
Tekstistä vastaa: Hämeenkyrön kunta
Päivitetty: 4.5.2023