suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Haapajärven kaupunki

Kunnan vuokra-asunnot

  • Palvelu
  • Haapajärvi
  • Julkinen palvelu

Kiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalot tarjoaa edullisia ja viihtyisiä vuokra-asuntoja Haapajärven alueella. Tervetuloa asukkaaksemme, muiden noin 7 500 asukkaan joukkoon!

Toimi näin

Asuntohakemus tehdään sähköisesti. Asuntohakemuksessa voit määritellä sinua kiinnostavat asuinalueet ja asuntoa koskevat toiveet. Hakemuksessa on oltava kaikkien asuntoon muuttavien henkilöiden tiedot. Ota yhteyttä kiinteistösihteeriin, jos et pysty täyttämään sähköistä hakemusta.

Kiinteistösihteeri, p. 044 4456 131

Kenelle ja millä ehdoin

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaKiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalot
Muut vastuuorganisaatiotKiinteistö Oy Haapajärven Vuokratalot
Palvelusta vastaaHaapajärven kaupunki
Alue Haapajärvi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Haapajärven kaupunki
Päivitetty: 16.11.2021