suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Askolan kunta

Kunnan vuokra-asunnot

  • Palvelu
  • Askola
  • Julkinen palvelu

Kirnujen Asunnot Oy -nimiseen yhtiöön on sijoitettu kaikki ARA-määräysten ohjaamat vuokra-asunnot. Kirnujen Asuntoihin kuuluvat seuraavissa osoitteissa olevat huoneistot:

Askolantie 2, Askola

Kyttäläntie 9, Monninkylä

Kyttäläntie 7, Monninkylä

Ojasillantie 3, Monninkylä

Huhtakuja 2, Juornaankylä

Pokemäentie 11, Monninkylä

Linnankosken Asunnot Oy -nimiseen yhtiöön on sijoitettu kaikki vapaarahoitt ...

Toimi näin

Kenelle ja millä ehdoin

Asukasvalinnassa etusijalle asetetaan kiireellisimmässä asunnontarpeessa olevat, vähävaraisimmat ja pienituloisimmat hakijat.

Askolan kunnalla on muutamia asuntoja. Nämä siellä täällä olevat asunnot ovat pääasiassa koulujen yhteydessä olevia asuntoja. Vain vanhusväestölle tarkoitettuja asuntoja ovat Kirkonkylässä sijaitseva Kirkonkylän vanhustentalo ja Monninkylässä sijaitseva Leakoti.

Asuntohakemus on voimassa 6 kuukautta, jos haluatte tämän jälkeen olla edelleen asunnon hakijana Askolan kuntaan pyydämme Teitä ilmoittamaan siitä joko kirjeitse tai puhelimitse.

Hakijoiden luottotiedot tarkistetaan.

Tausta ja lainsäädäntö

Vuokra-asuntoa etsivä voi tiedustella vuokra-asuntoa kunnalta. Kunnan omistamat vuokra-asunnot ovat useimmiten valtion tuella rakennettuja vuokra-asuntoja, joihin sovelletaan laissa säädettyjä asukasvalintakriteerejä.

Kunnilla ei ole lakisääteistä velvollisuutta tarjota kuntalaisilleen vuokra-asuntoja, mutta kunnan tehtäviin kuuluu asunto-olojen kehittäminen alueellaan. Useimmat kunnat rakennuttavat vuokra-asuntoja ja tarjoavat niitä vuokrattaviksi joko suoraan kuntalaisilleen tai perustamansa vuokrataloyhtiön kautta.

Palvelun toteuttaa

Askolan kunta

Palvelusta vastaa

Askolan kunta
Tekstistä vastaa: Askolan kunta
Päivitetty: 15.12.2022