suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Urjalan kunta

Kunnan viralliset ilmoitukset

  • Palvelu
  • Urjala
  • Julkinen palvelu

Kunnan on käytettävä viestinnässään ensisijaisesti sähköisiä kanavia, mutta toistaiseksi sen on edelleen myös ylläpidettävä ilmoitustaulua virastotalossa tai muussa kunnanhallituksen määräämässä sopivassa paikassa, johon on virka-aikana vapaa pääsy. Kunnanhallitus vastaa siitä, että nähtävillä ovat kaikki ne asiakirjat, jotka laki määrää kiinnitettäviksi ilmoitustauluun. Nähtäville kuulutetut asiakirjat ovat pääsääntöisesti nähtävillä kunnanviraston neuvonnassa. Kaavoitukseen liittyvät asiakirjat ovat nähtävillä teknisessä palvelukeskuksessa. Kunnan päätöksentekoon liittyvistä asiakirjoista toimielinten julkiset esityslistat julkaistaan kunnan verkkosivuilla esityslistan valmistuttua ja pöytäkirjat viimeistään pöytäkirjan nähtävilläolopäivänä, jolloin ne ovat jokaisen saatavilla sähköisesti kunnan verkkosivuilla.

Urjalan kunta on päättänyt, että kunnan viralliset ilmoitukset julkaistaan kunnan verkkosivuilla ja Urjalan Sanomat -lehdessä. Kunnanviraston ala-aulassa sijaitsevalla ilmoitustaululla julkaistaan julkipanomenettyyn kuuluvat ilmoitukset, kuten kaavoitukseen, ympäristönsuojeluun ja maa-ainesten ottamiseen liittyvät. Kuulutukset pidetään nähtävillä kunnan verkkosivuilla tai kunnan ilmoitustaululla vähintään 14 päivää tai kuulutuksessa mainitun ajan. Mikäli kuulutukseen sisältyy valitusaika, pidetään sitä nähtävillä valitusajan päättymispäivään asti.

Lisäksi kunnan verkkosivujen ilmoituksissa julkaistaan mm. valtion alue- ja paikallishallinnon viranomaisten ilmoitukset.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaUrjalan kunta
Palvelusta vastaaUrjalan kunta
Alue Urjala
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Urjalan kunta
Päivitetty: 11.2.2020