suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rautalammin kunta

Kunnan viralliset ilmoitukset

  • Palvelu
  • Rautalampi
  • Julkinen palvelu

Kunnan virallisten ilmoituksen ilmoitustaulu sijaitseen kunnan pääoven vieressä.

Toimi näin

Kunnan viralliset ilmoitukset löytyvät osoitteesta www.rautalampi.fi/ajankohtaista sekä kunnan virallisten ilmoitusten ilmoitustaululta kunnanviraston pääoven vierestä (luettavista ulkopuolelta). Kunnanhallituksen, -valtuuston ja lautakuntien esityslistat ja pöytäkirjat löytyvät kunnan nettisivuilta osoitteesta www.rautalampi.fi/poytakirjat.

Kenelle ja millä ehdoin

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Kunnan on käytettävä viestinnässään ensisijaisesti sähköisiä kanavia, mutta toistaiseksi sen on edelleen myös ylläpidettävä ilmoitustaulua virastotalossa tai muussa kunnanhallituksen määräämässä sopivassa paikassa, johon on virka-aikana vapaa pääsy. Kunnanhallitus vastaa siitä, että nähtävillä ovat kaikki ne asiakirjat, jotka laki määrää kiinnitettäviksi ilmoitustauluun. 

Kunnat julkaisevat esityslistat, pöytäkirjat ja monet ilmoitukset sähköisesti omilla verkkosivuillaan sikäli kuin asiakirjoissa ei ole salassa pidettävää tietoa. Ilmoitusten on oltava verkossa 14 vuorokautta. Tämän jälkeen vähintään ilmoituksen sisältämät henkilötiedot on poistettava verkosta.

Perustiedot

Palvelusta vastaaRautalammin kunta
Palvelun toteuttaaRautalammin kunta
Alue Rautalampi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Rautalammin kunta
Päivitetty: 28.5.2019