suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Hyrynsalmen kunta

Kunnan viralliset ilmoitukset

  • Palvelu
  • Hyrynsalmi
  • Julkinen palvelu

Kunnan antamien virallisten kuulutusten tarkoituksena on tiedottaa kuntalaisia ja erityisesti niitä henkilöitä, joiden elämään tai toimintaan kunnan päätöksenteko voi vaikuttaa. Ilmoitusten ja kuulutusten tarkoituksena on tehdä viranomaisten toiminnasta läpinäkyvää ja avointa sekä ennakoitavaa asukkaiden tai muiden toimijoiden suuntaan.

Esimerkiksi avustusten ja toimintatukien hakuajankodista, tilapäisestä melu- tai tärinäilmoituksesta, asemakaavamuutosesityksistä, ympäristölupapäätöksistä, vireillä olevista kaava-asioista sekä kunnanvaltuuston kokouksista voidaan ilmoittaa kunnan ilmoitus- ja kuulutustaululla asukkaille tai asianomaisille. Kunnanhallitus vastaa lain vaatimien asiakirjojen ilmoitettavaksi ja kuulutettavaksi tulemisesta.

Hyrynsalmen kunnassa kuulutukset ja ilmoitukset ovat nähtävinä kunnan virallisella ilmoitustaululla kunnantalolla aulassa lähellä infopistettä. Lisäksi kunnan ilmoitukset ja kuulutukset ovat luettavissa kunnan verkkosivuilta niille varatusta osasta.

Toimi näin

Kunnan viralliset ilmoitukset ja kuulutukset ovat yleisön vapaasti tutustuttavissa Hyrynsalmen kunnantalolla niille varatulta ilmoitustaululta. Samat kuulutukset löytyvät myös kätevästi kunnan verkkosivuilta ilmoitustauluksi varatusta osiosta.

Kenelle ja millä ehdoin

Kunnan ilmoitukset ja kuulutukset ovat kuntaa velvoittavia ja tarkoitettu yleisölle vapaasti tutkittavaksi tiedotustavaksi kunnan toiminnasta ja sen vaikutuksista.

Kunnantalolla sijaitseva ilmoitustaulu on avoin viraston aukioloaikoina. Kunnan kotisivujen ilmoitustaulu on käytössä kellon ympäri.

Palvelu on maksuton.

Tausta ja lainsäädäntö

Perustiedot

Palvelun toteuttaaHyrynsalmen kunta
Palvelusta vastaaHyrynsalmen kunta
Alue Hyrynsalmi
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Hyrynsalmen kunta
Päivitetty: 3.7.2020