suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Parkanon kaupunki

Kulttuuritoiminta

  • Palvelu
  • Parkano
  • Julkinen palvelu

Kulttuuritoiminnassa tuetaan lasten, nuorten, ikäihmisten ja erityistukea tarvitsevien kuntalaisten mahdollisuuksia ilmaista itseään taiteen ja kulttuurin keinoin.

Parkanon kaupungin kulttuuripalvelut välittää ja järjestää kulttuuri- ja taidetilaisuuksia sekä tarjoaa tiloja ja tukea tapahtumille, näyttelyille sekä omaehtoiselle harrastustoiminnalle. Toiminnassa otetaan huomioon eri-ikäiset, eri kulttuurin lajeista kiinnostuneet parkanolaiset, myös erityisryhmät. Kunnan kulttuuritoimintaa ovat erilaiset palvelut ja tapahtumat, mahdollisuuksien tarjoaminen kulttuurin harjoittamiseen ja harrastamiseen, taidepalvelujen tarjontaan ja käyttöön, kotiseututyö sekä paikallisen kulttuuriperinteen vaaliminen ja edistäminen. Kulttuuripalvelut on keskeinen yhteistyötaho kulttuuriparissa toimivien harrastajien, järjestöjen ja muiden kulttuurityötä tekevien tahojen keskuudessa.

Palveluihin kuuluu myös neuvonta, tiedotus ja koordinointi. Kulttuuripalveluita koordinoidaan ja tuotetaan sekä itsenäisesti että yhteistyössä muiden kulttuuritoimijoiden kanssa.

Perustiedot

Palvelun toteuttaaParkanon kaupunki
Palvelusta vastaaParkanon kaupunki
Alue Parkano
Palvelun kielisuomi
Tekstistä vastaa: Parkanon kaupunki
Päivitetty: 16.12.2020