suomi.fi
Siirry suoraan sisältöön.
Vastuuorganisaatio Rovaniemen kaupunki

Kulttuuritalo Wiljamin varaaminen

  • Palvelu
  • Rovaniemi
  • Julkinen palvelu

Rovaniemen kaupunki on vuokrannut Osakeyhtiö Kansantalolta Wiljamin monikäyttötilaksi kulttuuripalvelukeskuksen käyttöön ja edelleen vuokrattavaksi kulttuuritoimijoille. Vuokrattava tila kattaa teatterisalin, parven, pukuhuoneet ja aulan sekä yhteiskäytössä olevat alakerran WC-tilat. Talon vakikäyttäjinä toimivat Lapin ylioppilasteatteri sekä elokuvakerho Cinema.

Toimi näin

Wiljami vuokrataan kulttuurituottajilta joko puhelimitse tai sähköpostilla, samalla sovitaan avaimen hakemisesta ja vuokrasopimuksen allekirjoittamisesta. Vuokraaja voi siivota tilan itse, tai tilata siivouksen kulttuuritoimiston kautta vuokrasopimuksen allekirjoituksen yhteydessä. Varausaikaan tulee sisältyä myös tilaisuuden pystyttämisen, purkamisen ja siivouksen vaatima aika.

Kenelle ja millä ehdoin

Wiljamia vuokrataan rovaniemeläisille taide- ja kulttuuriyhdistyksille sekä muille kulttuuritoimijoille. Tilan pääkäyttäjiä ovat Lapin ylioppilasteatteri ja Cinema ry.

Kulttuuritoimistolla ei ole omaa valo- tai äänikalustoa, eikä teknistä- tai siivoushenkilökuntaa. Wiljamin teknisen kaluston käytöstä pyydämme olemaan yhteydessä Lapin ylioppilasteatterin jäseniin. Elokuvakaluston käytöstä vastaa Cinema ry.

Palvelun toteuttaa

Rovaniemen kaupunki

Palvelusta vastaa

Rovaniemen kaupunki
Tekstistä vastaa: Rovaniemen kaupunki
Päivitetty: 24.5.2023